VRIJEDNI KOPIRANJA

Tihi luksuz dominira modnom scenom, a ovako ga u stajlinzima ističu street style zvijezde

07.09.2023 u 09:45

Bionic
Reading

Favoriziranje minimalizma nad blještavilom uzelo je popriličan zamah na modnoj sceni, sa tihim luksuzom kao jednom od najpopularnijih estetika godine

U svojoj srži, estetika tihog luksuza ima brojna obilježja klasičnog stila odijevanja. Kvaliteta je ispred kvantitete, ulaže se u minimalističke komade lišene logotipa i pritom kreiraju stajlinzi koji u svakoj prigodi vrište suptilnim luksuzom.

Povišena svijest modnih konzumenata o važnosti kupovine održivih komada, ali i zasićenost trendovima s ograničenim rokom trajanja, odigrala je veliku ulogu u popularizaciji ove specifične estetike.

Na malim ekranima savršeno ju je dočarala kostimografija u hit seriji 'Nasljeđe' i 'Anatomija jednog skandala', dok ju na gradskim ulicama za vrijeme modnih mjeseci redovito ističu street style zvijezde s pažljivo osmišljenim stajlinzima.

Svaki od njih temelji se na diskretnim i jednostavnim komadima kvalitetne izrade, kakve nude i mnogobrojni brendovi u ponudi modne trgovine Zalando.

Street style inspiracija: Kako ove jeseni postići stajlinge u duhu tihog luksuza

Gdje kupiti?

Gdje kupiti?

Gdje kupiti?

Gdje kupiti?

Gdje kupiti?

U kreiranju sadržaja rubrike Lifestyle izdvajamo proizvode koje smatramo kvalitetnima i koje i sami radi koristimo. Proizvode navedene u ovom članku sponzorirao je Zalando.