na crvenom tepihu

Teško je reći tko je mama, a tko kći: Reese Witherspoon i njezina Ava izgledaju kao sestre

15.01.2024 u 13:55

  • +10

Ava Phillippe i Reese Witherspoon

Izvor: Profimedia / Autor: JUAN RICO / BACKGRID / BACKGRID USA / MATT WINKELMEYER / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Reese Witherspoon na dodjelu Critics Choice Awards 2024. dovela je vrlo elegantnu pratnju koja je 'ukrala' sve poglede

Na crvenom tepihu 47-godišnja glumica, koja je nominirana za najbolju glumicu za ulogu voditeljice vijesti Bradleya Jacksona u 'The morning showu' stigla je u pratnji svoje kćeri Ave Phillipe.

Reese je nosila crnu Celine haljinu bez naramenica s velikom mašnom i prorezom do bedara koji je otkrio crne Christian Louboutin cipele. A stajling je dopunila se Bulgari draguljima.

Njezina kći, 24-godišnja Ava koja je prava mamina slika i prilika, nosila je crnu Monique Lhuillier mini haljinu prekrivenu biserima, a stajlig je upotpunila sa Christian Louboutin salonkama vrtoglavo visokih potpetica te Celine torbicom.

Ponosna mama Reese toj večeri je posvetila u Instagram objavu te je objavila fotografiju na kojoj poziraju ona i Ava te je napisala: 'Večernji izlazak majke i kćeri.'

A na nedavno održanoj dodjeli Zlatnih globusa Reese je izgledala elegantno kao i uvijek u crnoj baršunastoj haljini Monique Lhuillier s ružičastim gornjim dijelom. No, njezina pratnja tada je bio onaj o kome su svi pričali danima - 20-godišnji sin Deacon Phillippe. Ovog puta društvo joj je pratila Ava i dokazala da su ljepota i dobri geni u ovoj obitelji itekako nasljedni.

  • +3
Reese Witherspoon sa sinom Deaconom Philippeom Izvor: Profimedia / Autor: Gilbert Flores / AFP / Profimedia