SAM SE PRIJAVIO

Teška ovisnost mladog glumca šokirala svijet

18.09.2013 u 08:02

Bionic
Reading

On je uzorna zvijezda 'Disney High School Musicala', pa će obožavatelje Zaca Efrona vjerojatno šokirati vijest da je mladi glumac prije pet mjeseci bio na odvikavanju od kokaina

Stranica TMZ piše da je 25-godišnji glumac u tišini rješavao svoj problem s ovisnošću o kokainu, a izvor dodaje da je također ranije eksperimentirao s MDMA-om, aktivnim sastojkom ecstasyja, na ulici poznatim pod nazivom Molly.


Zac je sada navodno zdrav i potpuno čist te se usredotočio na svoju filmsku karijeru. 'On je zdrav, sretan i ne pije. Brine se o sebi i svojoj karijeri', izjavio je izvor za E! News!

Iako Zac nije komentirao napise o rehabilitaciji, novinarima na filmskom festivalu u Torontu izjavio je da se osjeća jako dobro.

Zac je u posljednje vrijeme izbivao s party scene i nije tulumario poput svojih mladih holivudskih kolega. Uskoro će se u kinima pojaviti film 'Parkland' koji prati događaje vezane uz atentat na američkog predsjednika Kennedyja u Dallasu 1963. Efron glumi Jima Carrica, liječnika koji je pokušavao spasiti Kennedyja u bolnici, piše MailOnline.