POVRATAK U FORMU

Tesanje linije à la Alanis Morissette

16.07.2009 u 11:19

Bionic
Reading

Pjevačica Alanis Morissette nikada se nije osobito isticala dotjeranim izgledom. Štoviše, prošle godine zapustila se do neprepoznatljivosti, no sada se vratila i izgleda bolje nego ikada

Alanis danas ponovo blista

Kanadska kantautorica Alanis Morissette ponovo blista nakon što se napokon oporavila od prekida s Ryanom Reynoldson i njegovog vjenčanja s holivudskom zvijezdom Scarlett Johansson. Bolni prekid Alanis je donio puno patnje, ali i puno prekobrojnih kilograma, koji su je doveli na sam rub pretilosti, no ipak se odlučila trgnuti i dovesti se u red.

Devet mjeseci 35-godišnja Alanis neumorno je vježbala i pazila na prehranu, a rezultat je gubitak kilograma i, još važnije, povratak u odličnu formu.

'Ustajala bih iz kreveta sva u bolovima i pomišljala: 'Zar tako mora biti u tridesetima?'', rekla je za magazin OK!. 'No sada iskačem iz kreveta i imam tako puno energije! Čak i nakon tjelovježbe osjećam se kao da bih nakon kratkog odmora mogla plesati cijele noći.'

Prekretnica je za nju bila je knjiga 'Eat to Live' Joela Fuhrmana koja joj je pomogla da se vrati u formu.

'Ugledala sam knjigu 'Eat to Live' i shvatila da je to upravo ono što želim. Nisu me zanimale neke ekspresne dijete. Prelistala sam knjigu i shvatila da u njoj gubitak kilograma nije primaran, već je to rezultat, a fokus je na prevenciji bolesti', objasnila je Alanis, koja je sada u sretnoj vezi s odvjetnikom za pitanja zaštite okoliša Tomom Ballancom.

'Vježbam pola sata do sat vremena pet puta tjedno. Radim s bučicama, trčim, vozim bicikl, plivam. Također volim kickboxing i ples. Ponovo sam u najboljem izdanju', rekla je Alanis. Veganskim režimom prehrane koji u spomenutoj knjizi predlaže dr. Joel Fuhrman skinula je oko 10 kilograma.