SLAVNA GLAZBENICA

Dugo je nismo vidjeli: Ovako danas izgleda Alanis Morissette, čije su hitove svi znali

04.04.2023 u 09:23

  • +10

Alanis Morissette

Izvor: Profimedia / Autor: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Alanis Morissette, 48-godišnja Kanađanka moćnog glasa koja je obilježila sredinu devedesetih, nije propustila dodjelu nagrada Country Music Television održanu u Austinu

Poznatu rokericu nismo dugo viđali u javnosti, pa su mnogi komentirali da majka troje djece izgleda bolje no ikada te da se nije puno promijenila od vremena u kojem je vladala svjetskim top ljestvicama.

Alanis Morissette, poznata po brojnim hitovim,a između ostalog 'You Oughta Know', 'Ironic', 'Thank U' ili 'Heands Clean', za ovu je prigodu odabrala vrlo jednostavan all black look.

Košulju s prozirnim rukavima i ukrasnom vezicom oko vrata uparila je sa suknjom maksi duljine kreiravši elegantan, no nenametljiv stajling, a modnu je kombinaciju zaokružila ležernom frizurom stiliziranom u lagane valove.

Premda je njezin zaštitni znak godinama bila vrlo duga tamna kosa, Alanis ju je skratila na duljinu malo ispod ramena osvježivši je pramenovima svjetlijih tonova, što joj odlično pristaje.

Prirodan make up zaokružio je ovaj look glazbenice koja je u svojoj bogatoj karijeri osvojila čak sedam Grammyja te je prodala više 75 milijuna albuma diljem svijeta.