530 SL

Ovo je najlaskaviji model tenisica New Balance i već je osvojio modne zaljubljenike

13.02.2024 u 12:56

Bionic
Reading

Gospođa Miuccia Prada ne planira tako brzo prekinuti suradnju sa sportskim brendom iz Bostona. U nadolazećoj kolekciji prezentirala je vlastitu verziju New Balanceovog modela 530 koji osvaja retro izgledom, koliko i laskavom siluetom

U listopadu 2023., tijekom revije za proljeće/ljeto 2024., Miuccia Prada dala je uvid u nove modele tenisica New Balance s potpisom svog mlađeg brenda Miu Miu, točnije redizajn modela 530.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Nazvan 530 SL, dolazi u bež i smeđim tonovima, prilagođavajući se cjelokupnoj paleti boja kakvu je Prada koristila u nadolazećoj kolekciji. Samim time savršeno se uklapaju u predstavljene komade poput pripijenih kardigana, plitkih suknji i minijaturnih dioptrijskih naočala.

Ono što Miu Miu verziju modela tenisica 530 izdvaja od originala dizajn je potplata. Miuccia je odustala od tradicionalnog, debljeg potplata fokusiravši se na stvaranje tanke, retro siluete kakva je dana iznimno poželjna, a zauzvrat djeluje ekstra luksuzno. Samim time njezina verzija tenisica New Balance zaradila je poseban naziv - 530 SL.

Tsuyoshi Ikedoa, menadžer marketinga brenda New Balance u Japanu, ovih je dana otkrio dosad neviđenu, bijelu verziju tenisica iz suradnje s brendom Miu Miu koje se, za sada, prodaju samo u Tokiju.

Od 2022. godine i tadašnje kolekcije za sezonu proljeće/ljeto, traje suradnja brenda Miu Miu sa poznatim sportskim brendom iz Bostona. Od tada je iznjedrila nekoliko verzija modela tenisica 574, a posljednja u nizu svojevrsna je kruna njihove suradnje.

Prvi put viđene u kolovozu 2023. i tiho lansirane ubrzo nakon toga, tenisice Miu Miu x New Balance 574 najistaknutije su po mnogim toplinski zavarenim umjetnim kristalima pričvršćenim na području prstiju, pete i, naravno, na 'N' logu.

New Balance x Miu Miu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije