ANDIE MACDOWELL

Tek bi rijetki prepoznali glamuroznu glumicu u ovom ležernom izdanju

23.05.2020 u 14:01

Bionic
Reading

Lijepa Andie MacDowell bez sumnje je jedna od najljepših glumica u Hollywoodu, a njezina glamurozna izdanja na crvenom tepihu uvijek su besprijekorna

Zvijezda filmova poput 'Četiri vjenčanja i sprovod' ili 'Seks, laži i videovrpce', koja je u travnju proslavila svoj 62. rođendan, osvaja svojom klasičnom ljepotom i fantastičnim modnim stilom.

Budući da je globalna pandemija paralizirala i svijet showbizza, slavne već mjesecima viđamo u posve drukčijim izdanjima, daleko od glamura.

  • +5
Andie MacDowell Izvor: Profimedia / Autor: WCP,4crns / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica poznatu po bujnoj tamnoj kosi i neodoljivom osmijehu, vrijeme u izolaciji u Kaliforniji krati šetnjama, pa nije promaknula fotografima u još jednom dnevnom outfitu u kojem bi je rijetki prepoznali.

Najdugovječnije zaštitno lica L'Oreala i vjerojatno najdugovječnije lica jednog brenda ikada, prošetala se u casual stajlingu sa svojim krznenim ljubimcem, u bijeloj košulji i udobnim hlačama na crno-bijele pruge, upotpunivši look sa šeširom i šarenom maramom oko vrata.

U šetnjama joj se često pridruži i kćer Margaret Qualley koja je također krenula njenim stopama pa smo je mogli vidjeti u Tarantinovom filmu 'Bilo jednom... u Hollywoodu'.

Činjenicu da joj je Andie majka ne smatra otežavajućim.

'Gledam na to isključivo kao na nešto korisno. Shvaćam da sam privilegirana, ali istovremeno se trudim iskreno zaslužiti svoje uloge', rekla je u jednom ranijem intervjuu Margaret.