ČISTA ELEGANCIJA

Tatjana Josipović zabljesnula u žutom kompletiću

17.04.2013 u 16:57

  • +5

Tatjana Josipović

Izvor: Pixsell / Autor: pixsell

Bionic
Reading

Tatjana Josipović, supruga hrvatskog predsjednika, ovih se dana u Zagrebu intenzivno druži sa švedskom kraljicom Silvijom, a za tako posebne prilike itekako pazi što će obući. U srijedu je pokazala jednu vrlo odvažnu modnu kombinaciju

U žutom od glave do pete pojavila se Tatjana Josipović, supruga hrvatskog predsjednika, u društvu švedske kraljice Silvije tijekom posjeta Centru za rehabilitaciju Silver u Zagrebu.

Dok se kraljica Silvia odlučila za damski sivi kostim i bijelu košulju, Tatjana se isticala 'na kilometre' jarkom bojom kompletića. Nosila je žutu haljinu i povrh nje pripadajući lagani kaputić iste dužine, tik do ispod koljena.

Pokazala je time da prati trendove, budući da je upravo ova upadljiva boje hit sezone, no ne možemo se barem usput ne upitati ima li to možda i neke veze s bojom švedske zastave…

Inače, švedski kralj Carl XVI Gustaf i kraljica Silvia stigli su u utorak u svoj prvi, trodnevni državnički posjet Hrvatskoj. U Uredu predsjednika svečano ih je dočekao predsjednik Ivo Josipović sa suprugom Tatjanom.