JESU PA NISU

Tatjana i Goran vjenčali se u L.A.-u?

04.02.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Tatjana Dragović zbunila je svoje prijatelje na popularnom Facebooku statusima da je udana, pa da nije, te više nikome ništa nije jasno. Sigurno je jedino da su u Los Angelesu krstili svoje dvoje djece

Iz brojnih komentara prijatelja, modnih stilista te novinara, koji su na Facebooku na profilu manekenke Tatjane Dragović ostavljali čestitke, dalo bi se naslutiti da su Tatjana i bivši tenisač Goran Ivanišević u Los Angelesu, kamo su otputovali u prosincu, stali pred oltar

Tatjana je, prema pisanju tjednika Story, neko vrijeme na Facebooku imala status 'udana', no čim su počele pristizati čestitke, manekenka je promijenila status u 'komplicirano'.

To je zbunilo sve njezine prijatelje, koji se, sudeći prema komentarima izmijenjenog statusa, ipak vesele što će uskoro biti pozvani u Los Angeles na vjenčanje.

Iako je priča oko vjenčanja za sada još enigma, sigurno je da su Tatjana i Goran u L.A.-u krstili svoje dvoje djece, Amber i Emanuela.

Na ceremoniju je, navodno, početkom siječnja otputovala i Tatjanina majka Mira Pogačić, koja je jako vezana za svoje unuke.