LIJEVA NOGA, DESNA NOGA

Tarik Filipović predaje u školi za manekene

03.11.2009 u 08:57

Bionic
Reading

Filipović će u modnoj školi Suzy predavati mladima, a za nastavu se ne priprema jer je zauzet brigom oko dječice

Suzy Josipović Redžepagić osim modne agencije ima i modnu školu dugih 20 godina. Ova poduzetnica osmislila je kako privući mlade djevojčice i dječake da se pridruže njezinu timu, pa je tako angažirala neka slavna imena da predaju u modnoj školi.

Iako je zauzet djecom, u kojoj, čini se, jako uživa, Tarik Filipović pristao je pomoći dobroj prijateljici. Nakon neugodne afere s 'Milijunašem', Filipoviću će rad s mladim talentiranim djevojkama i mladićima zasigurno biti pravo olakšanje i opuštanje.

Domaćim medijima kazao je da nije rođeni predavač, ali da je zbog prijateljstva sa Suzy pristao mlade poučiti manekenskom poslu. Ovo mu nije prvi angažman, već je dva predavanja odradio.

'Nemam sada vremena ni za razgovor, imam jako puno posla oko djece. Tek ću sutra moći s vama razgovarati', govorio je Tarik dok su u pozadini vrištala djeca. Pitamo se hoće li i njih tata poučiti manekenstvu. Ne priprema se posebno za predavanja, jer sve odrađuje spontano, a kako bi i stigao kad kod kuće ima živahne mališane.

Lejla i Tarik vjenčali su se u prosincu prošle godine, a samo četiri mjeseca nakon toga dobili su sina Armana. S njima živi i Lejlin sin Dino iz prvog braka s Dadom Majolijem.