PREKRASNA ANGELINA

Tako obična haljina, a ističe svu njezinu ljepotu

09.09.2016 u 21:18

Bionic
Reading

Brad Pitt posjetio je Hrvatsku i šuška se da će investirati, a za to vrijeme njegova prekrasna supruga Angelina Jolie bavila se puno ozbiljnijim temama

Angelina Jolie posjetila je London kako bi sudjelovala na konferenciji Peacekeeping u organizaciji UN-a. Nakon što je prije 15 godina postala ambasadoricom UNHCR-a, 2012. je promovirana te se bavi pitanjima pomoći izbjeglicama. Otkako je dobila novo zaduženje, odradila je čak 40 terenskih zadataka i posjećivala zemlje poput Iraka, Libanona i Sirije.

Na konferenciji u Londonu čak se neplanirano nakratko obratila okupljenima i govorila pred zastupnicama iz 80 zemalja te političkim moćnicima, poput britanskog ministra obrane Michaela Fallonoa i njegovog američkog kolege, također ministra obrane Asha Cartera.

Prekrasna je glumica dozvolila da je se fotografira prije ulaska u Lancaster House, a kao i uvijek, plijenila je pažnju svojom pojavom. Haljina s dugim prozirnim rukavima i peplum ukrasom oko struka zapravo je Angelinin klasičan odabir odjeće, posebno zato što je tamna. Uzme li se u obzir to da je imala potpuno minimalistički styling, s povezanom kosom i nude štiklama, mora se priznati da je njezina ljepota i dalje hipnotizirajuća jer i tako jednostavna kreacija na njoj doista izgleda odlično.