ZAŠTITNO LICE PRADE

Tako dobra kombinacija: Ovaj slojeviti stajling Scarlett Johansson poželjet ćete kopirati

26.09.2023 u 11:09

Bionic
Reading

Čuvenoj talijanskoj dizajnerici Miucciji Pradi i ovoga puta pošlo je za rukom okupiti impresivnu vojsku poznatih dama u Milanu

Osim u Pradinim novitetima, kakve je Belgijac Raf Simons u suradnji s Miucciom pripremio za novu sezonu proljeće/ljeto, modna javnost i dame iz svijeta slavnih uživale su i na glamuroznoj večeri brenda, odjevene u najpoželjnije komade s njegovim potpisom.

  • +7
Poznati na Pradinoj svečanoj večeri Izvor: Profimedia / Autor: DAVID FISHER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Poput američke 'it' djevojke Sofije Richie, mala crna haljina s potpisom Prade dominirala je slojevitim, večernjim stajlingom glumice Scarlett Johansson.

Minijaturne dužine i s trokutastim logo detaljem bijele boje na poprsju, modni klasik u režiji Prade 38- godišnja Johansson nosila je u paru s dugim kardiganom, trendovskom zamjenom za sako.

Duže verzije kardigana predstavljaju pametno rješenje u ne baš vrućim jesenskim danima, ali ni previše hladnim, a mogu poslužiti i kao idealan komad u službi slojevitog odijevanja, što je Johansson sjajno demonstrirala na glamuroznoj večeri modne kuće Prada.

Cjelokupno izdanje finiširala je Pradinim bestsellerom, glomaznim parom crnih mokasinki iz linije Monolith koja ni četiri godine od lansiranja ne prestaje intrigirati fashionistice diljem svijeta.

Marvelovu zvijezdu sa talijanskim brendom već neko vrijeme veže uspješna modna suradnja. Sredinom svibnja rezultirala je snimanjem kampanje za model torbe Galleria, a na crvenom tepihu redovito se može ugledati u kreacijama s Pradinim potpisom.

Posebno zanimljiv bio je njezin odabir dvobojne Pradine haljine na ovogodišnjem izdanju filmskog festivala u Cannesu.

  • +3
Scarlett Johansson Izvor: EPA / Autor: Guillaume Horcajuelo