KIM CATTRALL

Tako chic: Legendarna Samantha iz 'Seks i grada' ukrala show u Parizu

07.12.2022 u 15:30

Bionic
Reading

Premijeru treće sezone Netflixove serije ‘Emily u Parizu’ nije propustila ni slavna Kim Cattrall. Zvijezda ‘Seks i grada’ blistala je u elegantnom izdanju dok je na crvenom tepihu pozirala s partnerom Russellom Thomasom

Poput serije HBO-a, koja je Kim Cattrall donijela svjetsku slavu, Netflixov adut ‘Emily u Parizu’ također je kreirao Darren Star, dok se o stajlinzima Emily i ostalih junaka serije treću sezonu zaredom pobrinula hvaljena kostimografkinja Patricia Field, zaslužna za brojna nezaboravna izdanja junakinja ‘Seks i grada’.

Treća sezona serije ‘Emily u Pariz’ na Netflix stiže 21. prosinca, a njezinu svečanu premijeru u francuskoj prijestolnici uveličala je legendarna Samantha iz ‘Seks i grada’.

U društvu 16 godina mlađeg partnera, Russella Thomasa, Kim Cattrall crvenim tepihom prošetala je u šik crnoj kombinaciji stvorenoj od crnog kombinezona i avangardnog primjerka šešira s detaljem mrežice.

Spomenuti kombinezon, koji djeluje poput kombinacije trendovskog prsluka i elegantnih hlača, isticao se dubokim V-izrezom dekoltea i detaljem zlatnih gumba.

  • +4
Kim Cattrall Izvor: Profimedia / Autor: Domine Jerome/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Avangardni primjerak šešira činio je glavni dodatak u svečanom stajlingu zvijezde ‘Seks i grada’, a iako je odbila angažman u reboot verziji serije koja ju je proslavila, Kim Cattrall itekako je zaposlena. 

Poznata plavuša zvijezda je sitcoma ‘How I Met Your Father’, serije ‘Queer As Folk’ i nadolazećeg filma ‘About My Father’ u kojem glumi uz bok Robertu De Niru.