A TAKO JEDNOSTAVNO

Tajno oružje besprijekornog izgleda kraljice stila

26.04.2017 u 19:39

Bionic
Reading

Kraljica Letizia do sada je puno puta potvrdila da zaslužuje titulu jedne od najbolje odjevenih dama kada su kraljevski dvori u pitanju, a mnogima se vjerojatno sviđa to što zna spojiti moderno s klasičnim i ne libi se reciklirati omiljene komade

Kraljica Letizia sa suprugom, kraljem Felipeom, ovih dana boravila je na službenom putovanju i posjetila Kanarske otoke.

Objavu dijeli @royally_yourz

Osim što je sve zadivila svojom elegantnom pojavom, španjolska kraljica mnogima je bila još simpatičnija zbog frizure jer je isplela pletenicu i tako istaknula lijepe crte lica.

Pletenice su inače njezino tajno oružje, a nosi ih i u svečanijim prilikama. Tijekom boravka na Kanarskim otocima opuštene je pletenice kombinirala s punđom.

Slično je učinila tijekom jednog svečanog primanja i više pletenica istaknula s jedne, a punđu složila s druge strane. Uz frizuru je nosila elegantnu crnu haljinu te nezaobilazne štikle.

  • +2
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim što je još jednom iskoristila pletenicu kako bi razigrala stajling, elegantna Letizia opet je reciklirala već viđenu odjeću. Bijeli komplet naime nosi potpis njezina omiljenog španjolskog dizajnera Felipea Verele i ima ga od 2015. Njegove kreacije prelijepa kraljica bira i za važna događanja pa za nju dizajnira spektakularne večernje haljine. Bijelu suknju i sako s remenom prvi put nosila je u Parizu, zatim u Rimu te dva puta u svojoj domovini.