POTPUNO IDENTIČAN

Kraljica Letizia ponovila styling otprije mjesec dana

13.07.2015 u 12:22

  • +4

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Lijepa španjolska kraljica poznata je po svom istančanom modnom stilu, a ne zazire od ponavljanja outfita pa se tako tijekom španjolskoj TV kući pojavila u identičnom stylingu kakav je pokazala početkom lipnja u Parizu tijekom službenog posjeta Francuskoj

Kraljica u kožnoj haljini? Zašto ne, kad joj tako dobro stoji. Malo tko bi uspio tako dobro isfurati usku kožnu haljinu, i to tijekom protokolarnog posjeta, kao uvijek elegantna i krajnje šik španjolska kraljica Letizia.

Ova 42-godišnja bivša novinarka s lakoćom uspijeva u svakoj prigodi izgledati sofisticirano, ali i jako moderno.

Jučer je tijekom posjeta španjolskoj TV kući Telecinco Letizia došla u već viđenom outfitu, uskoj kožnoj haljini boje pijeska taupe (između sive i smećkaste) bez rukava. Na nju je obula štikle s remenčićima koje krasi uzorak pitonove kože i clutch, torbicu odgovarajuće boje, a modni dodaci nose potpis jednog od njoj omiljenih španjolskih dizajnera, Adolfa Domingueza.

Zvijezda kombinacije bila je dakako kožna haljina s potpisom omiljenog modnog brenda lijepe kraljice, njemačkog Huga Bossa, a kojom je lijepo istaknula vitku liniju. U sličnoj kožnoj haljini, boje crnog vina, također s potpisom Huga Bossa, Letizia se pojavila početkom ove godine, ali i u ljeto 2014. godine.

Lijepa kraljica čijim venama ne teče plava krv nema problem s recikliranje stylinga pa se često pojavljuje u odjeći koja je već viđena. Tako je prije nekoliko dana u svečanoj večeri tijekom posjeta peruanskog predsjednika zablistala u jednostavnoj crnoj haljini koja je otkrivala zanimljiv detalj, potpuno prozirnu tkaninu na leđima. Kraljica je istu kreaciju s potpisom španjolskog dizajnera Feliepa Varele pokazala 2013., ali i 2014.godine.