KOJOJ BOLJE STOJI?

Kate Middleton i kraljica Letizia u identičnom stajlingu

12.10.2016 u 12:03

Bionic
Reading

Ovog utorka britanska princeza Kate Middleton i španjolska kraljica Letizia pohodile su događanja u različitim zemljama noseći veoma slične odjevne kombinacije

Britanska princeza Kate, koja je trenutačno na prvom službenom samostalnom putovanju, za susret s nizozemskim kraljem Willemom-Alexanderom nosila je svijetloplavi komplet londonske dizajnerice Catherine Walker. Činili su ga suknja olovka-kroja koja je sezala malo iznad koljena i sako s kragnom petar pan s predimenzioniranim gumbima i remenom oko struka. Sve je upotpunjeno cipelama i ručnom torbicom u boji kože.

Na sasvim drugom mjestu, točnije u Madridu španjolska kraljica Letizia istog se dana pojavila u kompletu koji krojem neodoljivo podsjeća na vojvotkinjin. Nešto modno pomaknutiji komplet na kraljici Letiziji djelo je španjolskog dizajnera Felipea Varele, a elegantan set činili su suknja od buklea sa sakoom ukrašenim vojničkim detaljima poput širokih revera i preklopnih džepova. Stroga forma naglašena je remenom. Lijepa španjolska kraljica već viđeni komplet ovaj je put stilizirala cipelama u špic i pismo-torbom u istoj boji.

Ove dame siluetu kompleta, često rezerviranih za poslovni svijet, uspjele su učiniti itekako funkcionalnim za obavljanje protokolarnih dužnosti.