ŠTO ON SKRIVA

Tajne svakog muškarca

23.02.2011 u 11:15

Bionic
Reading

Muškarci vrlo brzo nauče da je najbolje prešutjeti neke stvari svojoj partnerici. Ta sposobnost olakšava im život i često poštedi svađa i rasprava. Tako vam nikad neće otvoreno priznati da voli kad se prema njemu odnosite majčinski, da ga još uvijek privlače druge žene i da potajice žudi za vremenom kad je bio slobodan, pio jeftino vino i lovio zgodne komade

Neke tajne koje skrivaju slatke su i bezazlene, druge će vas pak šokirati.

Privlače ih i druge žene, no neće zato ostaviti svoje partnerice
Muškarac će uvijek primijetiti zgodnu ženu. Njegov radar se neće pokvariti čak i kad njegova partnerica izgleda kao Jessica Alba. Oni jednostavno moraju odmjeriti komad koji s bujnim atributima prolazi pored njih. Naravno, potrudit će se da izgleda nezainteresirano ili bar da vi ne vidite njegov požudni pogled. No ne strahujte, iako mu je možda glavom prošao neki seksi scenarij, neće vas ostaviti zbog toga.

Vole kada se odnosite majčinski prema njima
Iako se prave jaki i neslomljivi, muškarci vole da ih se mazi i njeguje. No nikada, ni u ludilu, ne bi vam priznali da vole kad ih tetošite.

Naravno da primjećuju zgodne komade i komentiraju ih s prijateljima, a ne s vama
Ne razumiju što im partnerice govore
Iako kima glavom dok pokušavate razgovarati o vašem odnosu i problemima, ustvari mu nije jasno o čemu vi to pričate. Muškarci jednostavno ne razmišljaju na taj način. No ako želite analizirati utakmicu, samo naprijed - uživjet će se sto posto.

Guši ih osjećaj da su se vezali do kraja života
Iako su sretni u braku i obožavaju svoju dragu, lovac u njima nikad ne spava. Često ih uhvati panika da nisu spavali s dovoljno žena.

Žele zarađivati više od vas da bi se osjećali važnima
Sve više žena zarađuje više od muškaraca. I iako vas uvjeravaju da ih to ne dira, nemojte im potpuno vjerovati. Novac im, naime, daje određenu moć i osjećaj važnosti. Vole kad im se divite i kad u njima vidite uspješne i moćne muškarce.

Bave se nekim sportom da bi nakratko pobjegli od vas
Rekreativno bavljenje košarkom, nogometom ili pak golfom ispušni je ventil mnogih muškaraca, ali i prilika da se maknu od svoje bolje polovice. Druženje s dečkima nabijeno testosteronima pravo je osvježenje i bijeg od svakodnevice.

Iako često protestiraju protiv toga, vole popravljati po kući
Muškarci ustvari vole raditi s alatom i obavljati sitne popravke u stanu. No kako većina žena ne razlikuje iznošenje smeća od popravljanja slavine te vjeruju da su jedno i drugo poslovi koje on treba obavljati preko vikenda, muškarci jednostavno gunđaju kad dobiju takva zaduženja.

Nisu baš presretni kad vozite
Iako se prave kao da vam vjeruju, ustvari su na rubu očaja zbog toga što upravljate automobilom. Oni vole imati kontrolu.

Žele da im je 25 godina
Često se sa čežnjom prisjećaju dana kada su uživali u slobodi, nezdravoj hrani i izlascima. Tada se slušao rock i na klupicama pilo jeftino vino. No ne strahujte, neće vas ostaviti da bi se pridružio rock bendu.