FASHION GURU

Fani i Željko Kerum pokazali čime nas mogu zabaviti, prvenstveno je to modna usklađenost; mora da su se nagledali Trumpa i Melanije

  • 06.05.2021 u 12:15

  • Bionic
    Reading

    U sklopu svog programa kandidat za splitskog gradonačelnika na predstojećim izborima, dobro nam poznati Željko Kerum, na predstavljanje svog programa i projekata došao je u pratnji supruge Fani. Za tu prigodu Kerumovi su se, da ne bude zabune, modno uskladili posegnuvši za crvenom bojom, ali i skupim zlatnim satovima

    Riječ sram nije baš ona koja se upotrebljava među Hrvatima, a ni kod naših političara sram nije nešto oko čega bi se mogli uzbuđivati pa tako na izborima imamo kandidate s brdom afera iza sebe. Kad smo kod gradonačelnika s aferama, oni su ipak najomiljeniji među Hrvatima.

    Zagrepčani to najbolje znaju, a vidim da ni Splićani nisu imuni na to. Među živopisnima kandidatima na predstojećim lokalnim izborima našlo se mnoštvo novih, ali i dobro poznatih nam lica, među kojima je i Željko Kerum. Ovaj bivši gradonačelnik, saborski zastupnik, poduzetnik, možemo ga nazvati i političarem, makar on ima već dovoljno titula, a jedna od poznatijih je pršut, znamo zbog čega, ne odustaje od političke karijere.

    Poučen zagrebačkim primjerom, Kerum ide po drugi mandat, ima obavezu završiti hotel, napraviti koji šoping centar, a ovo nam je i jedinstvena prilika da ponovno vidimo nezaboravnu frizuru njegove sestre.

    • +10
    Željko i Fani Kerum Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric / CROPIX

    Već su na predstavljanju programa Kerumovi pokazali čime nas mogu zabaviti. Prvenstveno je to usklađenost. OK, ne mislim prema figuri, jer da je tako, gospođa Kerum morala bi nabaciti itekako kila. Prvenstveno mislim na modni odabir. Mora da su se nagledali Trumpa i Melanije.

    Zlatni Rolex na njegovoj ruci i zlatni sat na njezinoj, kao i boja njezinih mokasina usklađeni su s njegovom crvenom jaknom, što je ipak bilo previše da bi se pažljivo slušao hvalevrijedan program.

    Čudi me jedino to da se gospođa Kerum odlučila za ravne cipele i k tome mokasine, a pogotovo kada nosi jaknu više za večernju disco priliku jer podsjeća na 80-e, trenutno itekako popularne.

    Vjerojatno je gospon Željko zamolio suprugu da ne obuje visoke potpetice jer se moraju fotografirati zajedno pa su tako na red došle crvene mokasine - bile su prve pri ruci, igrom slučaja pašu uz njegovu jaknu, a i Gucci su, da ne bude zabune. Mislim da je to prevagnulo...

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.