OBITELJSKI RECEPT

Tajna vječne mladosti Jennifer Lopez: 'Po petsto milijunti put, nikad nisam koristila botoks, niti bilo kakve injekcije ili kozmetičku kirurgiju'

18.01.2021 u 10:51

Bionic
Reading

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez nedavno je na društvenim mrežama otkrila tajnu svoje mladolike kože i nije baš uspjela uvjeriti svoju publiku da ne koristi botoks

Nakon što je na svom profilu Instagrama pokazala kako održava mladoliku kožu lica, 51-godišnja Jennifer Lopez našla se na meti kritika da ne bi trebala lagati ako koristi botoks. Pjevačica je odmah reagirala na te optužbe.

'To je samo moje lice. Po petsto milijunti put, nikad nisam koristila botoks, niti bilo kakve injekcije ili kozmetičku kirurgiju', odgovorila je Jennifer Lopez.

Pjevačica tvrdi da koristi masku za lice svoje tvrtke JLo Beauty čiji 'tajni sastojak' je maslinovo ulje.

'Nabavite si nešto od proizvoda JLO Beauty i osjećajte se lijepo u vlastitoj koži! A dat ću vam i još jednu JLO Beauty tajnu – pokušajte iskoristiti svoje vrijeme tako da ste pozitivni i dobri te da uzdižete okolinu. Nemojte trošiti vrijeme na to da pokušavate druge ljude rastužiti. To će vas također održati mladima i lijepima. Šaljem vam ljubav', napisala je Jennifer Lopez.

Pjevačica je nedavno nakon dugog čekanja stavila svoju novu JLO Beauty kolekciju na prodaju.

'Zadnje tri godine smo radili na našim proizvodima i sad smo napokon zadovoljni. Mislim da sam izludjela svoj tim jer nisam željela staviti svoje ime na nešto što ne radi ili nije onakvo kako sam to zamislila', rekla je Jennifer Lopez.

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pjevačica kaže kako njena obitelj drži dio zasluge za proizvode tvrtke JLO Beauty.

'Glavni sastojak i temelj kolekcije je tajna koju su moja mama i teta imale od mladih dana, a to je maslinovo ulje. To je prirodni tajni sastojak koji ne koristimo dovoljno. One su ga koristile za svoju kožu, tijelo, lice i kosu kako bi postigle sjaj i vlažnost', rekla je Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia