LIJEPA I U OSAMDESETIMA

Tajna ljepote Helen Mirren je i u ovom moćnom savezniku pristupačnom svima

17.01.2024 u 09:46

Bionic
Reading

Helen Mirren, 78-godišnja britanska glumica bezvremenske ljepote, uvijek plijeni poglede kako svojim sjajnim modnim stilom, tako i mladolikim izgledom

Slavna glumica sve je očarala i na crvenom tepihu nedavne dodjele Zlatnih globusa u raskošnoj ljubičastoj kreaciji, a savršeni dodaci ovom stajlingu bili su njezina chic frizura i make up.

Oskarovka je izgledala poput prave dive, a mnogima je za oko zapeo njezin blistav ten.

Jo Strettell, njezina vizažistica, otkrila je koji je korektor koristila na licu glumice koja i u 80-ima izgleda prelijepo.

prkosi starenju

Elegantna i šarmantna: Helen Mirren zablistala na partyju u Los Angelesu

Pogledaj galeriju

Riječ je o svima pristupačnom drogerijskom korektoru Infaillible L'Oréala Paris, a u kombinaciji s odgovarajućom podlogom, True Match Nude Hyaluronic Tinted Serum Foundation, Strettell kaže da je tajno oružje za blistavu kožu.

Vizažistica se kune da je ovaj korektor, čija je cijena posve prihvatljivih 15 eura, pravi spas i za događanja poput Zlatnih globusa, na kojima bi šminka uzvanica trebala trajati cijelu večer.

Helen Mirren Izvor: Profimedia / Autor: Michael TRAN / AFP / Profimedia

Oko ovog beauty proizvoda vlada ogroman hype i na internetu, a ima više od 12 tisuća recenzija na Amazonu te ga korisnice redom hvale.

'Vrlo je kremast, neutralno miriše i izuzetno dobro pokriva', glasi jedna ocjena, dok druga korisnica kaže da je ovo odličan proizvod za sve koji imaju tamne kolute ispod očiju.

'S puderom za fiksiranje traje cijeli dan i ne uvlači se u bore', stoji pak u jednoj recenziji za ovaj drogerijski proizvod koji je, sudeći po svemu, osvojio i Hollywood.