za odlično ljeto

Svoj ljetni godišnji odmor dovedi doma! Evo i kako!

21.05.2020 u 09:06

Bionic
Reading

Ljeto i vrući dani su pred nama, a potraga za vrtnim, montažnim, masažnim i dječjim bazenima nikad nije bila veća

Ljeto i vrući dani su pred vratima, a ti se još ne možeš odlučiti koji bazen odabrati? Pregledaj veliku ponudu bazena za dom i vrt poznatih svjetskih brendova (INTEX, Bestway, Jilong) na Bazzaru i odaberi bazen po svom izboru. Ako si i dalje u nedoumici, savjetujemo ti da pogledaš kompletni vodič pri kupnji bazena u kojem ćeš osim profesionalnih preporuka saznati i pokoju korisnu informaciju o bazenima.

Na Bazzar.hr platformi možeš pronaći više od 500 bazena koji se kategorijski dijele na masažne, montažne ugradbene, montažne samostojeće, a naravno, dostupni su i dječji bazeni.

Ukoliko si ograničen budžetom, masažni bazeni idealni su za relaksaciju i odmor od napornog tjedna, a cjenovno su jeftiniji. Ugradbeni iziskuju veću investiciju, ali su zato trajniji i izdržljiviji. Odabir neka ti ovisi o tome koliko želiš modificirati svoj vrt ili dvorište.

Uz kupnju bilo kakvog bazena, potrebna ti je i oprema za bazene. Pumpe za vanjske bazene, podloge, grijače, filtere, dijelove za montažne bazene, ljestve za bazene, rasvjetu, dispenzere klora i ostalu opremu također možeš pronaći u ponudi na Bazzaru.

Svakako prilikom odabira, u obzir uzmi dubinu bazena, veličinu, oblik te kome je namijenjen. Na Bazzaru se prodaju obiteljski bazeni uglavnom, ali možeš pronaći i one koji ti mogu poslužiti za rekreativno sportsko plivanje.

Uz osnovne karakteristike, dio vanjskih bazena poznatih brandova možeš pronaći i na akciji. A ako ti osnovni koncept nije dostatan, uvijek ih možeš ukrasiti, primjerice nekim vodopadom.

S obzirom na budžet kojim raspolažeš, kupovina bazena je dugotrajna investicija prilikom koje moraš u obzir uzeti sve ovdje spomenute kriterije. Ponekad je razlika u cijeni između boljeg i lošijeg, odnosno, manje kvalitetnog bazena jako mala, stoga je uvijek bolje uzeti onaj koji je kvalitetom najistaknutiji.