MAGNET ZA POGLEDE

Svjetlucava čipka i duboki dekolte: Dua Lipa plijenila seksepilom na gala večeri

26.04.2024 u 09:24

Bionic
Reading

Lincoln centar na njujorškom Manhattanu sinoć su okupirala poznata lica kako bi zajedno obilježila izlazak novog izdanja časopisa Time posvećenog najutjecajnijim ljudima na svijetu

Lista Time 100 za 2024. godinu prije nekoliko dana otkrivena je javnosti, a jednu od 51 žene na ovoj prestižnom popisu čini Dua Lipa.

Jedna od najvećih pop zvijezdi današnjice ovo vrijedno priznanje proslavila je dolaskom na gala događanje časopisa, održano u njujorškom Lincoln centru, odjevena u izazovnu, no krajnje glamuroznu haljinu sa izraženim dekolteom.

Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Stvorena od svjetlucave čipke srebrna sjaja, ovu svečanu kreaciju samo za albansku zvijezdu kreirao je francuski Chanel, dok se za cjelokupan look i ovoga puta pobrinuo njezin dugogodišnji stilist Lorenzo Posocco.

Osim čipke, posebnost ove kreacije leži i u detalju crne mašne podebljane biserima, po uzoru na broš, smještenu na samom kraju dekoltea - dovoljno malom s ciljem otkrivanja pupka.

Dodatak decentne ogrlice dodatno je naglasio V-izrez dekoltea na haljini, koja je siluetom brojne podsjetila na podjednako sjajan model s potpisom francuskog brenda Courrèges, u kakvom se pojavila na ovodišnjoj dodjeli glazbenih nagrada Grammy.

  • +6
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Kao na 66. dodjeli zlatnih gramofonskih kipića održanoj početkom veljače, imidž crvenokose dame i na gala događanju časopisa Time predstavila je blago valovitom frizurom.