dua lipa

Za privlačenje pogleda: Glazbenica kosovskih korijena očarala zavodljivom kreacijom

05.02.2024 u 10:30

  • +6

Dua Lipa

Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Dua Lipa još jednom se odjenula kako bi izazvala opće oduševljenje. Usred slavlja povodom izlaska njezinog novo filma 'Argylle', 28-godišnja pjevačica pojavila se na crvenom tepihu povodom dodjele Grammyja 2024. pokazujući još jedan zadivljujuć i blistavi izgled

Stigavši u ukrašenoj, srebrnoj haljini brenda Courrèges, Dua Lipa je izgledala zadivljujuće kao i uvijek, a dok je pozirala pred kamerama pazila je pokaže duboki dekolte i male bočne izreze.

Pop zvijezda ponovno je surađivala sa svojim stilistom Lorenzom Posoccom te su osmislili nezaboravnu odjeću za glamuroznu noć, a stajling je upotpunila smjelim nakitom Tiffany & Co., uključujući raskošnu ogrlicu s draguljima koja je izgledala kao da je u obliku dvije ribe.

Look je uparila s jednako velikom statement narukvicom u istom životinjskom stilu, koja se mogla vidjeti kako viri i ispod rukava.

Uz ovaj blještav stajling Dua Lipa je odabrala klasični, osunčani makeup look, odlučivši se za suptilni smoky eye, brončane obraze i tamnoružičaste usne, a kosa je bila ukrašena laganim valovima.

kakva raskoš

Zlato, sjaj i hrabri izrezi: Pogledajte spektakularne haljine na dodjeli Grammyja

Pogledaj galeriju

Dua Lipa je u jednom trenutku na tepihu pozirala i sa svojim tatom Dukagjinom Lipom kojeg je dovela kao pratnju. Na dodjelu nagrada Grammy Dua Lipa je donijela pravi holivudski glamur, a njezin hit 'Dance the Night', koji se pojavio u filmu 'Barbie', nominiran je i za pjesmu godine i za najbolju pjesmu napisanu za vizualne medije.

Inače, pjevačica već ima dva Grammyja kod kuće: jedan za najbolji pop vokalni album za 'Future Nostalgia' i jedan za 'Electricity' na kojem je nastupio i duo Silk City.

MODNI FIJASKO

Večer suludih odabira: Ovo su uvjerljivo najgora izdanja s dodjele Grammyja

Pogledaj galeriju