ZENDAYA

Tako raskošna: Nova ikona stila u ovoj haljini sve je bacila u drugi plan

18.04.2024 u 09:48

Bionic
Reading

Nakon što je izdanjima u australskom Sydneyju i europskom dijelu turneje filma 'Challengers' servirala mnoštvo izdanja inspiriranih svijetom tenisa, populariziravši estetitku tenniscore, nova ikona stila na premijeri filma u Los Angelesu oduševila je raskošnom haljinom, nespojivom s teniskim terenima

U sportskoj dramediji 'Challengers', koja u svjetska kina stiže 26- travnja, Zendaya utjelovljuje lik trenerice tenisa u središtu ljubavnog trokuta, a upravo je svijet tenisa postao glavnom inspiracijom za nju i njezinog stilista Lawa Roacha na promo turneji filma.

Nakon niza izdanja kojim su estetiku tenniscore učinili neočekivanim trendom sezone, ovaj modni tandem 'okrenuo je ploču', za premijeru filma u Los Angelesu kreiravši look koji ni po čemu ne aludira na svijet tenisa.

Dozu modne dramatične na svečanoj premijeri Zendaya je servirala u raskošnoj, ružičasto-crnoj haljini koju je samo za nju kreirala neprikosnovena kraljica vjenčanja, američka dizajnerica Vera Wang.

  • +3
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: Xavier Collin / Avalon / Profimedia

Voluminozan donji dio činio je značajan kontrast gornjem u znaku korzetnog kroja naglašenog crnom čipkom.

Frizura neuredne punđe, uz minimalan make-up i nakit, kreaciju 74- godišnje dizajnerice na Zendayi gurnuli su u glavni fokus na premijeri filma.

Ipak, sa estetikom tenniscore, Zendaya i njezin stilist nisu se u potpunosti oprostili.

Istoga dana, na after partyju premijere filma, nova ikona stila osvanula je u zavodljivoj haljini limeta zelene boje, sa detaljem teniske loptice na dnu dubokog dekoltea, a nju je samo za Zendayu kreirala grčka dizajnerica Celia Kritharioti.