VJENČANJE GODINE

Svijet je poludio za ovom bajkovitom vjenčanicom

21.05.2017 u 16:47

Bionic
Reading

Pippa Middleton koja je bila u središtu pozornosti na vjenčanju svoje sestre Kate, udala se za milijardera Jamesa Matthewsa razmijenivši bračne zavjete u crkvi Svetog Marka u Englefieldu, nedaleko od obiteljskog imanja Middletonovih

Vjenčanica koju je nosila Kate Middleton vrlo brzo je postala jedna od najkopiranijih haljina svih vremena, a nekako nam se čini da bi se slično moglo dogoditi i s prelijepom Pippinom vjenčanicom. Raskošna kreacija britanskog dizajnera Gilesa Deacona izrađena od fine čipke, savršeno je naglasila vitku liniju mlađe sestre Middleton.

Haljina čija je cijena oko 80 tisuća kuna, ima viši ovratnik, kratke rukave i zanimljiv izrez na leđima u obliku srca. Kosu je podignula u trendi punđicu i izgledala je božanstveno, pišu britanski mediji.

Ovu elegantnu unikatnu vjenčanicu Pippa je upotpunila efektnom tijarom Robinsona Pelhama, satenskim štiklama Manola Blahnika i raskošnim šlepom Stephena Jonesa.

Ni Kate Middleton u decentnoj ružičastoj haljini nije je uspjela zasjeniti, za razliku od njezinog vjenčanja kad su svi samo pričali o zgodnoj mlađoj sestri Middleton.  

A što je staro Pippa imala na sebi? Najpoznatija djeveruša na svijetu odabrala je lijepe biserne naušnice Robinsona Pelhama koje je njezina sestra Kate nosila na svom vjenčanju 2011.

'Bila mi je zbilja čast dizajnirati haljinu za Pippu. Vjenčanica ima kratke rukaviće i detalj u obliku srca na leđima. U potpunosti je izrađena od čipke te ima bogatu podsuknju od tila, a konstruirana je tako da izgleda kao da nema šavove', objasnio je kreator Giles Deacon.

  • +3
Vjenčanica Pippe Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Brižna sestra Kate koja je izgledala vrlo elegantno u ružičastom kompletu (Sarah Burton) s odgovarajućim šeširom, Pippi je pomagala i oko šlepa pri ulazu u crkvu.

Zvijezde vjenčanja bili su i preslatki klincii - trogodišnji princ George te princeza Charlotte koji su s nekolicinom mališana Pippu pratili do oltara prosipajući latice ruža.

Među slavnim uzvanicima na vjenčanju godine bili su i američka glumica Meghan Markle, koja nije bila nazočna na ceremoniji kako ne bi zasjenila Pippu već se kasnije pojavila na vjenčanju, teniski šampion Roger Federer koji je na vjenčanje stigao u društvu supruge Mirke te Pippin i Katein brat James Middleton.

Princ Charles na vjenčanje je stigao u društvu mlađeg brata Harryja te su se neko vrijeme zadržali ispred crkve s okupljenima, među kojima su bili reality zvijezda Spencer Matthews, inače brat i kum Pippina odabranika Jamesa Matthewsa.

Lijepa mladenka je, kako to obično biva, na vjenčanje pristigla posljednja, dovezavši se u old timeru marke Jaguar iz 1951., mašući okupljenima pred crkvom.