ROZGA SE OŠIŠALA

Sviđa li vam se njezina nova frizura?

21.09.2013 u 10:36

Jelena Rozga ima novu frizuru

Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl

Bionic
Reading

Plavokosa Splićanka iznenadila je obožavatelje novom, dječački kratkom kosom

Jelena Rozga se odvažila i drastično skratila kosu! Premijeru je ova nova frizura imala na Rujanfestu.

Moderna frizurica, složit će se svi, lijepo joj stoji - naglasila je njezine nježne crte lice, a plave oči sad su više došle do izražaja.

Atraktivna pjevačica koja je za nastup na Rujanfestu odjenula seksi čipkastu haljinu, napravila je pravi show pokraj Westgatea koji će se dugo pamtiti... 'Obožavam', 'Nirvana', 'Karantena' i 'Gospe moja' samo su neki od brojnih hitova koje je Jelena sinoć pjevala zajedno sa svojom vjernom publikom.

Najpoznatija zaprešićka četvorka, RNB grupa Connect, glazbeno su osvježenje ovogodišnjeg programa. Na Rujan pozornici pojavili su se zajedno sa Jelenom Rozgom kako bi izveli zajednički ljetni hit 'Dalmatinka', a potom su uslijedili i njihovi hitovi koje je publika pjevala uglas. 

Osebujni dalmatinski glazbenik Vuco i njegov prateći sastav Živo Blato prvi su se put predstavili publici Rujanfesta. Svojim ekscentričnim nastupom oduševio je prepuni šator i brojne fanove ispred West pozornice.

Šesti dan Rujanfesta nisu propustili glazbeni radijski voditelj Dalibor Petko, glazbenica Petra Kovačević, vaterpolist Ante Vukičević, olimpijci veslač Mario Vekić i mačevalac Bojan Jovanović, TV voditeljice Martina Podgorski i Hana Tabaković te brojni drugi.

Večeras se na Rujan pozornicu vraća glazbenik Ivan Zak, dok će publiku na West pozornici zabavljati atraktivna Andrea Šušnjara i grupa Magazin

Za sve posjetitelje i ove je godine omogućen besplatan prijevoz do lokacije, a za one koji dolaze osobnim automobilima, besplatan parking. Besplatni autobus voziti će s četiri različite lokacije – Zagreba (Črnomerac, Ljubljanica i Studentski dom Stjepan Radić), Zaboka, Krapine i Zaprešića tijekom cijelog dana za vrijeme trajanja festivala.  Sve informacije vezane za ovogodišnje izdanje Rujanfesta možete pronaći na službenoj stranici www.rujanfest.com