BROJ POGLEDA RASTE...

Svi žele gledati golu Žanamari Lalić

31.01.2014 u 18:51

Bionic
Reading

Spot 'Oči u oči' približava se brojci od 80.000 klikova na Youtubeu, a uskoro bi se na kanalu VEVO trebala pojaviti i engleska verzija spota!

Prije dva tjedna, Žanamari & J'Animals predstavili su atraktivni spot za novi singl 'Oči u oči' koji drže svojom najzrelijom pjesmom dosad. Jedna znatno zrelija i odvažnija Žanamari svojoj je publici pružila introspektivnu pjesmu potpunog razotkrivanja duše i strahova koje donosi trenutak spoznaje, a zanimljivu režiju ovog uspješnog spota, koji je samo u prvom danu pogledan preko 50.000 puta, potpisuju Viktor Drago i Tomislav Brđanović.

Spot vizualno prati emotivno razotkrivanje u pjesmi, a Žanamari je imala samo riječi hvale za svoje suradnike: 'Gušt je raditi s vizualnim umjetnikom kao što je Viktor Drago. U njega imam neizmjerno povjerenje i usuđujem se otići korak dalje. Tomislav me je također oduševio svojom kreativnom energijom.'

Spot 'Oči u oči' približava se brojci od 80.000 klikova na video servisu Youtubeu, a uskoro bi se na kanalu VEVO trebala pojaviti i engleska verzija spota!

Kako to susret oči u oči sa Žanamari & J'Animalsima izgleda, možete doznati već večeras na njihovu besplatnom koncertu u klubu Mr. Q s početkom u 22 sata. Na koncertu će prvi put izvesti uživo novi singl, i to u novoj postavi koju Žanamari naziva 'postavom za vječnost'.