ONA JE BOMBA

Svi su ludi za seksi curom nogometaša

27.11.2009 u 11:49

Bionic
Reading

Argentinski vezni igrač Fernando Gago planira napustiti Real, a Britanci se nadaju da će karijeru nastaviti u nekom njihovom klubu. Razlog? Njegova seksi djevojka Luli Fernandez

Dok menadžer Fernanda Gaga traži novo odredište za svog klijenta, Britanci navijaju da odabere neki od njihovih klubova. Najveći razlog je njegova djevojka, supermodel Luli Fernandez. Smatraju da će se seksi Argentinka dobro uklopiti u poznato britansko društvo ljepotica i nogometaša.

Dugokosi Fernando i 21-godišnja Luli poznati su po svojoj strastvenoj vezi. Mediji pišu da se malo svađaju pa se onda opet vole. Njemu se pripisuju i afere s drugim ljepoticama, poput tenisačice Gisele Dulko te glumice Micaele Vázquez.

Seksi Luli javnosti je postala poznata nakon kratkotrajne afere sa 45 godina starijim pjevačem Rolling Stonesa Mickom Jaggerom. U novinama se redovito pojavljuju njezine polugole fotografije, a ona sama za sebe kaže da obožava voziti utrke. Koliko je sigurna u svoj izgled, dovoljno govori to što je svojedobno izjavila da joj nijedan muškarac dosad nije odolio.