OSVAJA ELEGANCIJOM

Svi su gledali u prelijepu 63-godišnju glumicu

25.01.2017 u 14:34

  • +2

Isabelle Huppert na Armani reviji

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Samo par sati nakon što je otkriveno da je nominirana za zlatni oskarovski kipić, francuska glumačka diva Isabelle Huppert uspjela je zasjeniti mnoštvo slavnih dama na predstavljanju revije Armani Prive

U povodu predstavljanje nove kolekcije visoke mode s potpisom talijanske kuće Armani Prive, prve redove na reviji obogatila su brojna poznata imena, uključujući francusku divu Isabelle Huppert.

Ova 63-godišnja glumica pojavila se na predstavljanju Armani Prive kolekcije samo par sati nakon što je američka filmska akademija objavila oskarovske nominacije, postavši glavni kandidat za zlatnog kipića u kategoriji 'Najbolje glavne glumice' za ulogu u filmu 'Elle'.

Svečano predstavljanje kolekcije Isabelle je provela u elegantnoj kombinaciji sačinjenoj od crne dolčevite i presijavajućeg, svijetloplavog odijela. Elegantan stajling s Armanijevim potpisom dodatno je naglašen odabirom tamnoplavog kaputa muškog kroja, crnim cipelama u špic i modnim dodatkom decentne torbice preko ramena.

Više od pogleda na klasičan i efektan stajling, Isabelle je zadivila mladolikim izgledom u 63. godini s kojim je uspjela zasjeniti znatno mlađe Armanijeve uzvanice.

Društvo na reviji, Isabelle je činila australska diva Nicole Kidman koja se također može pohvaliti oskarovskom nominacijom, onom u kategoriji 'Najbolje sporedne glumice' u filmu 'Lion'.

Sudeći po nedavnoj dodjeli Zlatnih globusa na kojoj je Isabelle Huppert zablistala u kreaciji s Armanijevim potpisom, velike su šanse da ćemo je na dodjeli Oscara također ugledati u kreaciji slavnog talijanskog dizajnera.