OBOŽAVATELJI DOŠLI NA SVOJE

Jelena Rozga je ponovo aktivna: Predstavila svoje 'Sveto pismo'

23.01.2020 u 11:06

Bionic
Reading

Nakon dugog vremena jedna od naših najpopularnijih pjevačica, spremila je poslasticu za svoje fanove koji su je u zadnje vrijeme često ispitivali kad će objaviti nešto novo. Jelena Rozga čekala je da prođu svi praznici i kaos oko zgusnutog broja nastupa koje je imala u prethodnom razdoblju te je predstavila novi singl 'Sveto pismo'

'Ovo je možda najduži period otkad nisam izbacila singl, ali ne želim se žuriti jer nema panike ni potrebe raditi nešto samo da izađe pošto-poto. Iza mene je 24 godina karijere i tek sad, kad sam slagala pjesme za akustični album, vidim koliko sam ih otpjevala. Zato mislim da nema razloga da Tonči, Vjekoslava i ja radimo nešto na brzinu. Kad dođe prava pjesma, kad spot bude gotov, onda ćemo to prezentirati', rekla je nedavno jelena Rozga za tportal.

Zadnji singl 'Moje proljeće' predstavila je tijekom prošle godine.

Za kadrove video spota svoje nove uspješnice, Jelena je odabrala jednu od najljepših turističkih atrakcija u Hrvatskoj, Dubrovnik kako bi dočarala romantičnu atmosferu pjesme.

U najavi Jelenine nove pjesme stoji da je novi singl 'Sveto pismo' podsjeća na početak njezine karijere gdje su rođene pjesme koje žive desetljećima, ovog puta uz 'jedinstveni dašak' Darka Dimitrova koji potpisuje aranžman, dok je za muziku i tekst tradicionalno zaslužan dvojac Tonči i Vjekoslava Huljić.