CATE BLANCHETT

Kraljica crvenih tepiha zablistala u glamuroznoj haljini

02.09.2019 u 09:57

Bionic
Reading

Poput mnogobrojnih dama iz svijeta Hollywooda, priliku da zablista na novom 76. izdanju filmskog festivala u Veneciji iskoristila je i kraljica crvenih tepiha, Cate Blanchett. Svojom pojavom uveličala je premijeru filma 'Joker' redatelja Todda Philipsa s oskarovcem Joaquinom Phoenixom u glavnoj ulozi

Australska glumica i dvostruka oskarovka Cate Blanchett godinama nosi titulu jedne od najbolje odjevenih dama u Hollywoodu zahvaljujući besprijekornim izdanjima na crvenim tepisima svečanih događanja kojih ni u Veneciji nije nedostajalo.

Modnu dominaciju na crvenom tepihu Venecijanske Mostre slavna oskarovka započela je pojavom na svečanoj premijeri filma 'Joker' koji prikazuje pozadinu jednog od glavnih neprijatelja superheroja Batmana.

  • +5
Cate Blanchett Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID

Osim uspješnom filmskom karijerom, Cate se također može pohvaliti unosnim ugovorom s modnom kućom Armani u čijim se kreacijama često pojavljuje na crvenim tepisima, kao što je bio slučaj i u Veneciji.

Njezina baršunasta crna haljina bez naramenica i detaljem srebrnih prugica ukrašenih biserima svijetu je premijerno predstavljena u sklopu nadolazeće kolekcije visoke mode s potpisom Armani Prive, a jedinstvenu kreaciju Cate je naglasila efektnim naušnicama od dragog kamenja, uz zlatnu ukosnicu s biserima kojom je oplemenila nemarnu bob frizuru.

Za odabir ove specifične kreacije s potpisom Armani Prive zaslužna je stilistica slavnih Elizabeth Stewart dok se za svečani make-up pobrinula vizažistica Mary Greenwell koristeći proizvode iz Armanijeve Beauty linije.