izazvala senzaciju

Svi govore o vjenčanici koja je zaludjela Instagram

21.04.2017 u 11:38

Bionic
Reading

Mladi indonezijski par za svoj je najposebniji dan u životu odlučio prirediti vjenčanje iz snova. Bajkovita svečanost zahtijevala je i bajkovitu vjenčanicu pa je tako mladenka odabrala čak dvije raskošne haljine, od kojih je jedna izazvala pravi bum na društvenim mrežama

Indonezijska mladenka Intan Azzahra i njezin odabranik Zendhy Zaen u ožujku u ove godine imali su vjenčanje dostojno princa i princeze. Ovakvo ekstravagantno vjenčanje vjerojatno ste viđali samo u bajkama, no iako ovaj indonezijski par nije kraljevske krvi, to ih nije spriječilo da Pepeljuginu priču pretvore u djelo.

Moderna Pepeljuga nosila je čak dvije raskošne balske vjenčanice, jednu u crvenoj, a drugu u bijeloj boji. Ako ste jedna od onih dama kojima se sviđaju jednostavne, minimalističke haljine, neće vam se svidjeti ono što slijedi.

Mlada je za svoje bajkovito vjenčanje odabrala bijelu vjenčanicu ukrašenu tisućama bisera, a potom se nakon službenog dijela ceremonije presvukla u crvenu šljokičastu haljinu s perjem. Obje haljine potpisuje talentirani indonezijski dizajner Ivan Gunawan.

Njezina tradicionalna bijela vjenčanica premašila je rekorde na društvenim mrežama i izazvala pravu medijsku senzaciju. Samo na Instagramu haljina je prikupila 200.000 lajkova te je ušla u povijest kao najlajkanija vjenčanica svih vremena.

Balska vjenčanica srcolikog dekoltea i dugih rukava imala je dramatični dugački šlep koji se vukao po podu, a kako bi izgledala poput prave princeze, mlada je svoj vjenčani look upotpunila bisernom krunom i visećim dijamantnim naušnicama.

Mladoženja je također bio odjeven poput pravog princa, a jedino što mu je nedostajalo su mač i bijeli konj. Za svoje raskošno vjenčanje nisu štedjeli, pa su tako mladenci u svečanoj sali imali i lažni dvorac do kojeg je vodio crveni tepih kroz improvizirani kraljevski vrt, kao i divovsku tortu ukrašenu cvijećem.

Indonezijska mlada u najlajkanijoj vjenčanici Autor: YouTube