KRALJICA NESRETNIH LJUBAVI

Svi ljubavni promašaji Jennifer Aniston

16.08.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Iako ovih dana ponosno objavljuje svoje zaruke, čini se da se Jennifer nikada nije do kraja opravila od razvoda braka s Bradom Pittom te da Angelini nikad nije oprostila što joj je otela muža. Evo koga je sve ljubila slavna 'prijateljica'

Istinski holivudski zlatni par Jennifer Aniston i Brad Pitt postali su vijest za naslovnice čim su počeli hodati 1998, a njihovo vjenčanje u Malibuu u srpnju 2000. bio je za showbiz medije jednak slijetanju na Mjesec. Tijekom medenogmjeseca Jen je dobila pet nominacija za Emmy za svoj najveći hit 'Bruce Almighty'. Sve je bilo savršeno i nitko nije mogao pomisliti da bi išta moglo poći po zlu. No, stiže oluja u obliku fatalne Angeline i počinju problemi u raju.

Na velika vrata 2005. ulazi Angelina Jolie. Kada je Brad okrenuo glavu prema lomiteljici muških srca na setu filma 'Gospodin i gospođa Smith', jadna Jennifer zapravo nije imala šanse. Brad se zaljubio, najavili su razvod i njezin se svijet raspao. Završila je i zadnja sezona serije 'Prijatelji', a njezini filmovi 'Derailed' i 'Rumour Has It' bili su promašaji na kino-blagajnama.

Može li se igrati na Bradovu ljubomoru?
2005. Jennifer ipak uspijeva snimiti hit i baca se u zagrljaj zgodnom kolegi Vinceu Vaughanu kojeg je upoznala na setu filma 'Break Up'. Vince je bio savršen lijek u periodu dok se sušila tinta na potpisu za razvod braka. Film postiže uspjeh, a Jen se čini sretnom.

Cura se hoće samo zabaviti
Nakon što je nakon 15 mjeseci veze prekinula s Vinceom, Jen se, čini se, samo želi dobro zabaviti. 2007. ulazi u kratku vezu sa zgodnim britanskim modelom Paulom Sculforom. Kako on ipak nije bio dio holivudske elite, rijetko su se zajedno pojavljivali u javnosti.

Nakon toga, 43-godišnji Owen Wilson činio se kao dobar izbor za Jennifer. Bio je zgodan, zabavan, plavokos i glumio je s njom u filmu 'Marley & Me'. Jennifer, čini se, najviše voli izlaziti s kolegama. Nažalost, to nije funkcioniralo i prekinuli su ubrzo nakon snimanja filma. Je li to bio dio marketinške kampanje za film? Zasigurno ne!

U razdoblju od 2008. do 2009. Jennifer čvrsto drži poziciju najomiljenije i najtužnije same cure na svijetu, no ulazi u vezu s devet godina mlađim rock glazbenikom Johnom Mayerom. Njezin film 'He’s Just Not That Into You' postiže uspjeh na kino blagajnama, ali Jen ubrzo prekida s Johnom. Razlog? On je navodno stalno visio na Twitteru.

Želite pogoditi gdje je u kolovozu 2009. Jen upoznala Gerarda Butlera? Naravno, na setu novog filma 'The Bounty Hunter'. Iako su se u medijima pojavile neke romantične fotografije, par je odbio objaviti svoju vezu. Ne čudi, samo nekoliko tjedana kasnije Jen je ponovno krenula u lov na drugog muškarca.

U rujnu 2009. na snimanju filma 'Love Happens' Jennifer upoznaje Aarona Eckharta. Čuli ste za Aarona, zar ne? I pamtite film? Ne? Pa, odlično. Ne pamti ni Jennifer. Idemo dalje...  Jennifer je 2010. snimljena u društvu Chrisa Gartina, glumca i bivšeg muža Jenniferine prijateljice Joanne Gartin. Holivudski zli jezici kreću u žestoki trač, no tu nije bilo ni dima ni vatre.

Jennifer i Justin Theroux upoznaju se na setu 'Wanderlusta' u svibnju 2011. Ona inzistira da su napisi o vezi samo spekulacije te da su oni samo prijatelji. Ništa se nije dogodilo. Barem ne dok je on još uvijek nosio bradu. I imao djevojku. Justin se obrijao i postaju par. Ona kupuje vilu na Bel Airu, psa i sunčane naočale za nju i njega.

I tako su živjeli sretno do kraja…
Zaruke su objavili u petak na proslavi njegova 41. rođendana. Iako su u vezi samo 15 mjeseci, bili su prijatelji kroz sve njezine ljubavne katastrofe. Zvuči kao savršena uloga za jedan od njezinih filmova.