FASHION GURU

Crvena tuba haljina Gabrijele Žalac eventualno bi stajala Lidiji Bačić, ali nije njezin stil

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 05.03.2019 13:19
  • Objavljeno 05.03.2019 u 13:19
tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Ivona Butjer

Crvena kombinacija ministrice Gabrijele Žalac definitivno je bila magnet za poglede. Tuba haljina u kojoj se pojavila u Dubrovniku, zaključio je Fashion Guru, eventualno bi stajala Lidiji Bačić, ali nije njezin stil

Kada se samo sjetim filma 'Žena u crvenom'… Sjećate li se tog filma iz 1984. s Geneom Wilderom i Kelly LeBrock, prezgodne žene u crvenom. Nešto slično je pokušao i najbrži prst Hrvatskog sabora, ministrica fondova EU-a...

Za neku tamo nebitnu konvenciju u Dubrovniku gđa Žalac se sredila tako da bude itekako upečatljiva. Kao semafor, koji hrvatski vozači baš i ne vide, kažu statistike.

Imali smo prilike upoznati je, prvo s teškim make upom koji je nekako uspjela savladati, pa do ne baš laskavih modnih kombinacija, za koje imam osjećaj da je ipak najviše pogađaju.

Gabrijela Žalac u Dubrovniku

Izvor: Dubrovački dnevnik / Autor: Ivona Butjer/Dubrovački dnevnik

Zadnji takav je crvena tuba haljina koja bi eventualno stajala Lidiji Bačić, ali nije njezin stil. Pitam se - kako se u ovoj našoj maloj kifli od države nije našla nijedna političarka koja bi napravila nešto vrijedno pohvale, jer onda nikog ne bi bilo briga odijeva li se dobro ili ne. Za to su nam ionako dovoljne Melania i pokoja princeza ili kraljica.

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!