zabljesnula u rijeci

Predsjednica u neobičnoj kombinaciji glavna zvijezda na karnevalskom balu, na grudima jedne dame našao se i F-16

03.03.2019 u 08:43

Bionic
Reading

U Guvernerovoj palači u Rijeci održan je dvadeseti po redu Humanitarni karnevalski bal. Ove godine sredstva su namijenjena Klinici za dječju kirurgiju Kliničkog bolničkog centra Rijeka. Prikupljena sredstva bit će utrošena za nabavku potrebne medicinske opreme. Karnevalskom balu nazočila je i predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović koja je za ovu prigodu odabrala neobičnu kombinaciju kraće plišane jaknice i raskošne maksi suknje, oboje u kraljevski plavoj boji

Tijekom otvaranja bala najprije je uvodni govor održao gradonačelnik Vojko Obersnel, a prisutnima se obratila i predsjednica koja je između ostalog istaknula kako joj je drago da Rijeka održava tradiciju karnevala, a pozvala je sve prisutne da se dobro zabave kako tijekom bala tako i sutra na Međunarodnoj karnevalskoj povorci.

Svoj govor održala je ne samo na hrvatskom već i na engleskom jeziku jer su na balu bili veleposlanici iz niza zemalja. Sve dame koje su nazočile balu bile su odjevene u prekrasne toalete koje priliče damama na dvoru, no isticalo se i par Španjolki, ali i dvije vrlo seksi mačkice, piše Novi list.

Toaletu s porukom izabrala je kraljica Korza Ivanka Pavičić koja se zasigurno isticala u haljini vojnih obilježja sa zlatnim dodacima, a posebice sa zrakoplovom F-16 na grudima.

  • +18
Rijeka: U Guvernerovoj Palači održan je humanitarni karnevalski bal pod maskama Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Humanitarni karnevalski bal održan je u organizaciji Grada Rijeke i Turističke zajednice grada Rijeke, Rotary kluba Rijeka – Sveti Vid te uz suradnju Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja. Sponzori Bala bili su Jadrolinija Rijeka, naftna kompanija INA, Zagrebačka pivovara, tvrtke Tia partner te Lidl Hrvatska.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal