VATRENO CRVENO IZDANJE

Ministrica Gabrijela Žalac u turbo uskoj haljini nadmašila samu sebe

04.03.2019 u 15:19

Bionic
Reading

Ministrica Gabrijela Žalac vrlo često bira modne kombinacije koje privlače pozornost, a u pripijenom, vatreno crvenom izdanju, definitivno nije mogla proći nezamijećeno

O stajlinzima ministrice regionalnog razvoja i fondova Europske unije puno se puta pisalo, a za posjet Dubrovniku gdje se danas održavao seminar Povjerenstva za politiku i teritorijalne kohezije i proračun EU, Žalac se odlučila za usku haljinu u crvenoj boji.

Ministrica je hrabro pozirala u haljini koja prati liniji tijela, a koju je upotpunila s nekoliko modnih detalja, što se vidi na fotografijama preuzetima s portala Dubrovački dnevnik.

Ni ovoga puta Gabrijela Žalac nije zaboravila na svoj omiljeni modni detalj, šal koji je nosila ležerno zavezan oko vrata. Ovaj hrabri look osvježila je s malo nakita, a točka na 'i' bili su crveni ruž i crvene lakirane cipele.

Izvor: Dubrovački dnevnik / Autor: Ivona Butjer/Dubrovački dnevnik

Ministrica Žalac je ovim stajlingom modno nadmašila samu sebe, pa čak i ljetošnji outfit kad je potaknula brojne komentare u cvjetnoj haljini duljine do polovice bedara u kombinaciji sa sjajnim najlonkama.

Ovaj odvažni stajling nosila je prošloga ljeta u Vinkovcima dok je u društvu predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića bila u službenom obilasku grada.

  • +5
Gabrijela Žalac Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Zbog svojih dvojbenih modnih odabira, ministrica Žalac našla se i na posebnoj ovogodišnjoj listi našeg modnog kritičara Fashion Gurua koje je nije štedio.

'Nažalost, čini se da su političari u našoj državi jedini pravi celebrityiji, pa se opet moram dotaknuti nekog od njih. Tako je i ministrica Žalac uspjela nekoliko puta dospjeti u medije, i to ne samo zahvaljujući svom ponekad prilično osebujnom modnom izričaju koji, budimo iskreni, koketira s granicom dobrog ukusa, već i aferi najbrži prst. Inače, otkad je postala ministrica, korigirala je donekle svoj stil, kao i način šminkanja, što je za pohvalu, ali svejedno joj se omakne poneki kiks. Tako smo je imali prilike gledati u vrlo klasičnim crno-bijelim kombinacijama, a imala je i izlete u bojama koje su korektne', dao je tad svoju ocjenu Fashion Guru.