JENNIFER GARNER

Sve joj stoji: Lijepa brineta i kad nije tip top skockana izgleda bez greške

27.08.2020 u 20:22

Bionic
Reading

Jennifer Garner, slavna glumica koju znamo po odličnim ulogama u filmovima poput 'Dallas Buyers Club' ili 'Daredevil', i kad nije na crvenom tepihu osvaja svojim fantastičnim stajlinzima

Glumici koju je i People svojedobno proglasio najljepšom ženom na svijetu, zbog njezinog mladolikog lica i skladne linije rijetko bi tko dao 48 godina koliko ima.

Bivša supruga Bena Afflecka i kad nije dotjerana za crveni tepih, privlači poglede, a njezina se omiljena 'uniforma' za slobodno vrijeme sastoji od traperica, majica i tenisica.

Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Holivudsku ljepoticu se često može vidjeti i bez trunke make upa na licu.

Od svoje uspješne modne formule rijetko kad odstupa te cijeni modni minimalizam i nosi ono u čemu se dobro osjeća.

Zgodnu brinetu fotografi prate u stopu pa su je ulovili i prilikom posjeta prijateljima u Los Angelesu s maskom na licu. Jennifer je ponovno osmislila nenametljiv dnevni look s dozom bezbrižne nonšalancije. U pripijenim trapericama, crnoj majici ležernijeg kroja i bijelim tenisicama, lijepa je mama troje djece, izgleda cool i lijepo.

Kosa podignuta u punđu i sunčane naočaleretro stila upotpunili su njezin dnevni outfit.

Inače, Jennifer Garner kad god može ne nosi nikakav make up pa je u jednom ranijem intervjuu otkrila kako je tajna njezinog besprijekornog tena u tome da se šminka samo u posebnim prigodama kad je u pitanju neka uloga ili važan događaj.