IKONA STILA

Meghan Markle nedavno je nosila genijalne hlače koje su nekim čudom još uvijek dostupne

27.08.2020 u 13:54

Bionic
Reading

Otkako je objavljeno kako će Meghan Markle postati supruga princa Harryja, modni svijet nije stao brujiti o stilu lijepe Amerikanke. Modni kritičari pratili su svaki njen modni potez, a nije trebalo dugo da se vojvotkinja popne na sam vrh liste trendseterica koje svojim stilom inspiriraju žene diljem svijeta. Što god Meghan odjene, rasproda se u rekornom roku, no nekim čudom još uvijek su dostupne genijalne hlače koje je nosila u nedavnom intervjuu

Ovih dana na društvenim je mrežama osvanuo intervju snimljen u dvorištu Glorije Steinem, američke aktivistice, feministice i novinarke. Nagrađivana i cijenjena 86-godišnjakinja u svom je domu ugostila upravo Meghan Markle, a sve kako bi njihove važne poruke odjeknule u javnost.

Meghan i Gloria su opušteno čavrljale o izuzetno bitnim društvenim temama, a Meghan je za intervju odjenula vrlo ležerno ljetno izdanje. Izabrala je bijele palazzo hlače na prugice danske dizajnerice Anine Bing koje je stilizirala uz casual bijelu majicu kratkih rukava i veliki slamnati šešir s potpisom Janesse Leone, dok je na noge obula udobne Stella McCartney sandale na kitten petu koje se vežu oko gležnja.

Jednostavne, a istovremeno efektne palazzo hlače na prugice u mornarskom stilu savršen su odabir za ljetne dane, pogotovo u kombinaciji sa slamnatim šeširom koji je ove sezone omiljeni odabir trendseterica.

Iako se sve što Meghan odjene rasproda u rekordnom roku, to se nekim čudom nije dogodilo s ovim hlačama koje se prodaju po cijeni od oko 1850 kuna. Na stranicama Net-a-Portera pronašli smo ih po istoj cijeni u dvije veličine pa ako nosite talijanski broj 34 ili 36, smatrajte se sretnicom.

U ponudi je dostupan i pripadajući sako s istim uzorkom koji možete nositi u kombinaciji s hlačama ili zasebno.