PRELIJEPA RUSKINJA

Sve je stalo kad se Irina Shayk prošetala u mini haljini poznatog brenda koji obožavaju trendseterice

16.07.2019 u 15:00

Bionic
Reading

Prelijepu Irinu Shayk mnogi smatraju jednom od najljepših žena na svijetu, a osim svojom ljepotom, slavna Ruskinja izaziva pozornost i svojim mladenačkim modnim stilom

Premda je na crvenom tepihu viđamo u besprijekornim izdanjima, u slobodno vrijeme lijepa Ruskinja preferira puno opušteniji modni stil koji uključuje casual kombinacije poput omiljenih joj čizama Dr. Martens ili tenisica kako bi u svakom trenutku mogla bez problema potrčati za kćerkicom.

  • +7
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Atraktivna brineta koja je nedavno prekinula dugodišnju vezu s glumcem Bradleyjem Cooperom s kojim ima dvogodišnju Leu de Seine, nije mogla proći nezapaženo kad se u još jednoj stajliš dnevnoj kombinaciji prošetala New Yorkom.

  • +8
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Ruskinja izgledala je kao djevojka od milijun dolara u mini haljini sve traženijeg kalifornijskog brenda Reformation koji obožavaju zaljubljenice u modu poput Jessice Albe, Kaie Gerber ili Selene Gomez.

Lepršavu haljinu koja je otkrila njezine vitke noge iskombinirala je s robusnim 'martama', a ostatak stajlinga bio je pun pogodak: crna traper jakna (Levi's), trendi biciklističke hlačice, torbica s potpisom Louisa Vuittona i sunčane naočale uskih retro okvira.

U nedavnom je intervjuu za Harpers Bazaar 33-godišnjakinja je otkrila kako usprkos krahu veze s holivudskom zvijezdom još vjeruje u brak.

'Ako me pitate vjerujem li još u brak, moj je odgovor naravno da vjerujem. Nisam tip osobe koji je protiv te institucije', rekla je Irina te time pokazala da je prekid nije slomio već da je iz njega izašla puna pozitive i otvorena za novu ljubav.