FINALISTICE 'TOP MODELA'

Svađe u kući rješavale smo šakama

24.11.2010 u 11:00

Bionic
Reading

Nekoliko dana prije velikog finala 'Hrvatskog top modela' pozvali smo u goste finalistice showa Rafaelu, Nikolinu i Andreu i popričali s njima o napornim, ali uzbudljivim minulim danima i onima koji tek slijede

Hrvatski top model by Vanja Rupena' stigao je do velikog finala te ćemo u nedjelju na RTL televiziji u emisiji uživo saznati slavljenicu druge sezone.

U ljutoj konkurenciji tisuću mladih djevojaka željnih slave i uspjeha na modnim pistama, preostale su samo tri veličanstvene – Andrea Katkić, Nikolina Jurković i Rafaela Franić.

U videointervjuu finalistice su odlučile progovoriti o ludoj avanturi koja se bliži kraju, svađama u kući i teškim trenucima u showu te gradovima koji su ih oduševili i situacijama koje su im se duboko urezale u sjećanja.

S obzirom na to da su u minula dva mjeseca prošle kroz sito i rešeto, između ostaloga glumeći spidermane na zgradama i anđele na pistama, cure vjeruju da su spremne za izazove koji ih čekaju i sigurne su da će im show otvoriti vrata manekenskom svijetu, pobijedile ili ne.

Što donosi sutra, ne znamo, ali znamo da video u nastavku donosi puno lijepih kadrova, šarmantnih osmijeha, mudrih ideja i vrckastih doskočica, stoga uživajte.