LEJLA HAJROVIĆ

Supruga Dinamovog nogometaša centrom Zagreba šetala s torbicom od 150 tisuća kuna

15.05.2021 u 20:42

Bionic
Reading

Već je svima dobro poznata opčinjenost Lejle Hajrović, supruge bosanskohercegovačkog nogometaša Izeta Hajrovića, dizajnerskom odjećom, posebice skupocjenim torbicama kojih ima nebrojeno mnogo, a Hermesov model Birkin u zelenoj boji posljednja je u nizu

Na današnjoj zagrebačkoj špici rijetki su oni koji nisu primjetili kada su istom prošetali bračni par Hajrović. Nogometaš Dinama Izet Hajrović i njegova supruga Lejla, influencerica koju na Instagramu prati više od 230 tisuća ljudi, i ovoga su puta bili modno usklađeni, no posebnu pažnju privukao je jedan detalj.

Riječ je o poprilično luksuznom modnom dodatku kojeg je nosila u svojim rukama Lejla Hajrović, a radi se, naravno, o skupocjenoj dizajnerskoj torbici, točnije o zelenoj Hermes Birking torbi sa zlatnim detaljima, koja se nalazi u kolekciji iz 2020. godine.

No, zanimljivije od toga je i cijena koju je supruga nogometaša izdvojila za istu. Kako stoji na nekim modnim stranicama, cijena je nevjerojatnih 150 tisuća kuna, no to je samo jedna u nizu dizajnerskih torbica u njezinom ormaru.

Koje sve modele ima pokazuje redovito na svom Instagram profilu.

Lejla i Izet Hajrović Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL