UŽIVA S VEDRANOM

Franka Batelić javila se iz Moskve: 'Pijem kavu već sat vremena i ne slušam Baby TV hitove'

15.05.2021 u 19:32

Bionic
Reading

Prije nešto više od godinu dana život pjevačice Franke Batelić promijenio se za 180 stupnjeva. Naime, u siječnju prošle godine ona i suprug Vedran Ćorluka dobili su sinčića Viktora, a iako je njegovo rođenje bilo kruna njihove ljubavi, mali predah od majčinskih obaveza uvijek dobro dođe

Iako u Hrvatskoj temperature i dalje skaču, a vrijeme ne prestaje biti promjenjivo, u dalekoj Rusiji prognoza je baš onakva kakva treba biti polovicom svibnja, a to je svojom fotografijom pokazala i pjevačica Franka Batelić.

Ona je nakon dugo vremena otputovala u Moskvu, gdje posljednjih godina za tamošnji klub Lokomotivu igra njezin suprug Vedran Ćorluka. Upravo na dobro poznatom Crvenom trgu, Franka je snimila svoj selfie u crnoj majici bez rukava, otkrivajući tako da je tamo temperatura prešla 20 stupnjeva.

Uz fotografiju je napisala: 'Intenzivna, divlja, zavodljiva. Jedna od onih koja se polako prišulja i kad se najmanje nadaš - paf, padaš zauvijek. Koliko si se promijenila u ovih 9 godina, uživam gledati te kako rasteš. Moja. 'Mala', neukrotiva Moskva.'

No, nije ta fotografija koja nam je privukla pažnju, već kratka snimka koju je objavila na Instagram Storyju, a sa kojim se riječima može poistovjetiti većina mama. 'Pijem kavu već sat vremena. Toplu kavu. Ne slušam Baby TV hitove', napisala je Franka Batelić preko snimke, tagirajući Ellu Dvornik.

  • +7
Franka Batelić - Bolji ljudi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Naime, mamama, pogotovo onima koje imaju jednogodišnjake, dobro je poznato da uz njih nema ni sekunde odmora, kamoli za ispijati kavu i u miru se razbuđivati. Stoga je Franka odlučila ovu priliku, kada je njezin Viktor ostao s bakom u Hrvatskoj, iskoristiti za uživanje.

Ipak, daljnji tekst jasno je svima dao do znanja da je euforija kratko trajala, te da joj je njezin sin ubrzo počeo nedostajati.