BOLJE OD DOMAĆIH DAMA

Supruga slavnog rokera zna što obući za šetnju Stradunom

11.08.2016 u 12:28

  • +6

Poznati u Dubrovniku

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunić

Bionic
Reading

Morleigh Steinberg, supruga slavnog gitarista U2 Davida Evansa, poznatijeg pod umjetničkim imenom The Edge, nije mogla proći nezamijećeno u šetnji najpoznatijom dubrovačkom ulicom

Morleigh Steinberg, poznata je američka plesačica i koreografkinja i u braku je sa slavnim The Edgeom već 13 godina, a za đir po Stradunu odabrala je jednostavan, ali itekako primjeren styling.

Uglancan i stoljetni dubrovački kamen ne trpi nabadanje u vrtoglavo visokim potpeticama, a Morleigh Steinberg to, čini se, zna bolje od brojnih domaćih žena koje za šetnju Stradunom odabiru stylinge koji nerijetko graniče s dobrim ukusom.

Vitka crnka plijenila je pozornost u večernjoj šetnji dubrovačkim Starim gradom u dugoj haljini golih ramena upečatljive narančasto-crvene boje, na koju je obula udobne i zadnjih sezona itekako popularne natikače - birkenstockice.

Look je upotpunila crnom torbicom, a kosu skupila u punđu odlučivši se za prirodan izgled bez šminke. Njezin modni pristup manje je više pokazao se itekako uspješnim, a mini modnu ljetnu lekciju supruge slavnog rokera mogle bi usvojiti i naše poznate, ali i brojne anonimne žene kad se sljedeći put zapute u đir Stradunom ili kamenom popločanim ulicama ljetnih destinacijama na našoj obali.