MODERNA KOMBINACIJA

Suknje od trapera opet su hit, a uz ovaj trik izgledat će posebno dobro

12.02.2023 u 19:55

Bionic
Reading

Jeste li se oduvijek pitali kako nositi traper suknje tijekom cijele godine, a da se ne smrznete – i to bez najlonki? Pronašli smo ultimativni stilski trik za njih, a njegova izvedba poprilično je jednostavna

U nedovoljno toplim danima često se susrećemo s pitanjem što odjenuti: hoće li postizanje topline i funkcionalnosti biti prioritet pri slaganju outfita ili ćemo izabrati stil koji ne mora nužno odgovarati vremenskim uvjetima?

Austrijska kreatorica sadržaja Christl Clear, koja osnažuje svoju zajednicu da nosi ono što želi, kaže: 'Budimo toplo odjeveni jer nema šanse da se prehladimo u ime mode.' U tu svrhu predstavlja prilično genijalan stilistički trik za traper suknje, ujedno savršeno rješenje za modni problem koji nam je itekako poznat u hladnoj sezoni i prijelaznom razdoblju.

MALO SE ZAIGRALA

Kraljica ulične mode ima stajling koji će se malo kome dopasti: Tri komada koja nikako ne idu zajedno

Pogledaj galeriju

Kombinacija haljine i hlača, koja se posebno dobro proslavila početkom milenija, svima nam je poznata. Voljeli ju ili mrzili, ova omražena kombinacija u duhu trendovske Y2K estetike ponovno je aktualizirana zahvaljujući dama poput Katie Holmes, a upravo na njoj temelji se modni trik s traper suknjom u glavnoj ulozi.

Umjesto hlača ili traperica, maksi haljine od pletiva nose se sa suknjama od trapera, a rezultat toga je cool materijalni kontrast trapera i pletiva s jedne i nova, moderna silueta s druge strane. Zbog suknje s patentnim zatvaračem po sredini ova kombinacija, kako dokazuje austrijska ljubiteljica mode s Instagrama, izgledat će kao da nosimo haljinu s nekoliko slojeva.

Ovaj modni trik za traper suknje posebno će dobro funkcionirati u prijelaznom razdoblju, kad vremenski uvjeti još uvijek dozvoljavanju nošenje nešto laganijih komada i u slojevima za postizanje kul efekta i potrebne doze topline.

  • +3
Maksi traper suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije