PODIJELJENE REAKCIJE

Stilistica Katie Holmes stala u obranu njezina viralnog izdanja: 'Htjeli smo postići mladenački dojam'

14.12.2022 u 14:10

Bionic
Reading

Poput brojnih poznatih dama i Katie Holmes svoje stajlinge kreira uz stručnu pomoć. Svojim nedavnim izdanjem u duhu Y2K estetike Katie Holmes izazvala je val podijeljenih reakcija, a u njezinu obranu stala je osobna stilistica Brie Welch

Nakon što je zvijezda serije ‘Dawson’s Creek’ krajem protekloga tjedna na koncertu Jingle Ball u New Yorku osvanula u ‘haljini’ nošenoj preko traperica, njezino izdanje ubrzo je postalo viralnim. Ova kombinacija svoj vrhunac popularnosti doživjela je početkom nultih godina a, sudeći po komentarima stajlinga Katie Holmes, brojni smatraju da bi tamo trebala i ostati.

U intervjuu za The New York Times, osobna stilistica Katie Holmes pokušala je objasniti kreirano izdanje za spomenutu manifestaciju rekavši kako je ona rezultat njezina načina stiliziranja i osobnog ukusa 43- godišnje glumice.

'Bogata plava boja i suptilni detalji s efektom na poprsju topa izgledali su nam elegantno i smatrali smo da bi bilo zabavno spojiti ga s trapericama, stvarajući mladenački dojam za Jingle Ball koncert i samu atmosferu', izjavila je za New York Times.  

  • +10
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: DIA DIPASUPIL / GETTY IMAGES / ERIK PENDZICH / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Welch je također otkrila da je glumičina ideja bila da outfit upari s tenisicama, jer je htjela da joj bude dovoljno udobno za ples.

'Na taj dan (i zato što Katie ima svoj ležerni stil koji ovdje treba cijeniti), rekla je da želi nositi tenisice jer je bio koncert i sigurno će puno plesati uz Dua Lipu (a ništa nije udobnije!).' dodala je.

Stilistica Katie Holmes također se oglasila na svom Instagramu na temu članka u New York Timesu pojasnivši kako tamnoplavi top u viralnom izdanju Katie Holmes nije top, kao što je navedeno u članku.