Prekrasna mladenka

Prijateljica Selene Gomez izgledala je fantastično u klasičnoj i elegantnoj vjenčanici

29.08.2023 u 09:35

  • +17

Vjenčanje Connar Franklin i Aarona Carpentera

Izvor: Profimedia / Autor: MIAMIPIXX / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Da klasika i bezvremenska elegancija baš uvijek prolaze, dokazalo je vjenčanje Aarona Carpentera i Connar Franklin, mladih zvijezda i bliskih prijatelja pjevačice Selene Gomez

Aaron Carpenter, 24-godišnja zvijezda društvenih medija i pjevač, uplovio je u bračnu luku i proteklog vikenda, manje od godinu dana nakon zaruka, zavjetovao se na vječnu ljubav Connar Franklin.

Inače, Connar je model i vrlo je aktivna na platformama društvenih medija kao što su Instagram i TikTok, gdje je prikupila preko stotine tisuća pratitelja. Manekenka potječe iz malog grada u Georgiji, a pohađala je Fashion & Art Institute u Los Angelesu 2017. godine. Iako nije poznato koliko dugo su Connar i Selena prijateljice, njih dvije su jako bliske. Godine 2019. Selena joj je tako priredila rođendansku zabavu povodom 22. rođendana.

Vjenčanje Aarona i Connar održano je na imanju Biltmore u Ashevilleu u Sjevernoj Karolini. Mjesto događanja bio je dvorac s 250 soba, koji se naziva 'najvećim američkim domom', a samo imanje se prostire na osam tisuća hektara. Lokacija ima prekrasne vrtove, jezerce, pješačke staze, vinariju, pa čak i svoj gradić, Antler Hill Village, koji ima muzej, trgovine, slastičarnicu i restoran.

Za ceremoniju je Aaron nosio klasični crni smoking dok je Connar odabrala haljinu bez naramenica s dugim rukavima. Klasičan kroj, koji je u gornjem dijelu uzak, suptilno ističući liniju tijela, ispod struka je padao u laganom A-kroju. Poseban detalj činio je suptilan srcoliki dekolte izveden u obliku korzeta, kao i dugački rukavi koji su otkrivali ramena. Za glamurozan wow efekt bio je zadužen bogat šlep istog materijala, kao i haljina te veo ukrašen nenametljivim izvezenim detaljima. Mladenka je blistala u svoj toj jednostavnosti, a vjenčani stajling upotpunila je jednostavnom punđom te naušnicama.

Svadbena zabava sastojala se od devet djeveruša, redom odjevenih u crno, i deset kumova, među kojima su bili Cameron Dallas i Austin North.

Iako nije poznato je li njihova bliska prijateljica Selena Gomez bila nazočna ceremoniji, objavila je Instagram story kako bi paru poželjela sve najbolje. 'Moj mlađi brat se oženio jučer', napisala je. 'Mojem najdražem anđelu na zemlji @connarfranklin... Srce mi je tako puno... Čestitke gosp. i gđi Aaron Carpenter.'