NOSE IH GODINAMA

Stvarno bi nas šokirali da promijene frizuru

17.01.2014 u 14:22

  • +2

Frizure nisu mjenjali desetljećima

Izvor: Pixsell / Autor: Damir Špehar

Bionic
Reading

Vlatka Pokos, Ksenija Urličić i Dražen Žerić Žera već desetljećima su vjerni svojim frizurama

Nakon što se, poslije 33 godine iste frizure, ošišao pjevač Alen Islamović, prisjetili smo se naših zvijezda koje nose postojane frizure već desetljećima i nemaju ih namjeru promijeniti. Kad bi pak osvanuli s novim frizurama, stvarno bi nas šokirali.

Lijepa, očuvana i njegovana kosa Vlatke Pokos, koja pada u nepreglednim valovima, mnogim ženama je trn u oku. Da biste imali najpoželjniju frizuru hrvatskih salona, morate imati najveće profesionalce na svojoj strani. Ako ih nemate uza se, odustanite.

'Kokotica' Ksenije Urličić održala se od kraja 80-ih do danas. Prva dama Zabavnog programa HTV-a vjerna je svojoj frizuri više od 30 godina. Frizura je lijepa i damska, ali Kseniju nikada nismo vidjeli raspuštene kose.

Nestašna i razbarušena frizura frontmena Crvene jabuke Dražena Žerića Žere postojana je od početka karijere, kao i njegove starke. 'Kupujem ih od 1979. godine, a za taj novac mogao sam kupiti i novi auto', ispričao je Žera u showu Dalibora Petka. Frizura, vjerujemo, datira iz istog razdoblja.

Duško Lokin prije nekoliko godina najavljivao je promjenu frizure, ali to se na koncu nije dogodilo. 'To je moj brend, po tome sam prepoznatljiv, zato što ima svoju postojanost. Kad bih promijenio frizuru, to bi bilo zanimljivo dva-tri dana, a ovako je zanimljivo stalno, već godinama', rekao je za Jutarnji list.

Minival Višnje Pevec izazvao je i glazbeni minival na estradi. Nakon što je počela pjevati, postala je medijska zvijezda preko noći. Danas više nema tih ambicija te joj se nakon teškog razdoblja život vratio u normalu.

I neki naši 'vatreni' uvijek su vjerni jednoj te istoj frizuri. Naš novi izbornik Niko Kovač nosi istu frizuru koju je imao i dok je trčao nogometnim travnjakom. Jedino što u zadnje vrijeme ne omata glavu trakicama.

Luka Modrić nije se ošišao kad je prelazio u kraljevski klub, Real Madrid. Iako ga svi hvale zbog njegovog nevjerojatnog talenta, pitamo se je li možda praznovjeran pa ne želi novom frizurom prekinuti seriju dobrih igara.