vožnja biciklom

Kate Middleton u izdanju kakvo rijetko viđamo s hit čizmama u prvom planu

02.11.2023 u 16:49

  • +3

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Bionic
Reading

Kate Middleton oduševila je u sportskom izdanju sastavljenom od karirane jakne, zvonolikih traperica i Chelsea gležnjača

Kate Middleton i princ William vratili su se svojim kraljevskim dužnostima nakon kratke pauze dok su princ George, princeza Charlotte i princ Louis bili na školskim praznicima.

Prvi zadatak bio je posjet Škotskoj i susret s organizacijama koje pomažu mladima u održavanju mentalnog zdravlja kroz brigu o prirodi i drugim praktičnim mogućnostima učenja.

Susret se dogodio na imanju u Burgheadu gdje je princu i princezi od Walesa demonstriran niz sportova, a svemu se rado priključila i Kate Middleton koja je bez zadrške sjela na ponuđeni bicikl.

41-godišnju princezu imali smo prilike vidjeti u pomalo neuobičajenom outfitu. Naime, odstupila je od uobičajenih haljina i cipela te se prilagodila okruženju noseći hit čizme s visokom platformom u trendi smeđoj boji.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Yui Mok / PA Images / Profimedia

Riječ je o klasičnim gležnjačama, tzv. Chelsea boots, koje su i ove sezone iznimno popularne, a nosila ih je ispod zvonolikih traperica koje su istaknule njene vitke noge. Stajling je upotpunila crnom majicom i nesvakidašnjom sportskom jaknom u zelenom, smeđem i crnom kariranom uzorku, usklađenom sa škotskom tradicijom.

Omiljena princeza od Walesa svoju je titulu jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora potvrdila i ležernim lookom u jučerašnjem pojestu zajednici 'Dadvengers', namijenjenoj tatama i djeci u sjevernom Londonu