KAD MUŠKARCI PRETJERUJU

Što su sve spremni uraditi ne bi li vas odvukli u krevet?

11.06.2010 u 07:58

Bionic
Reading

Neizostavni dio obreda udvaranja kod muškaraca je prikazivanje sebe u što boljem svjetlu. Mogu li žene raspoznati stvarnost od iluzije?

Problem jezika je što sve trpi. Pritom ne mislim na oralni seks, nego na govor. Mnoge dame znaju što su sve muškarci spremni uraditi ne bi li ih odvukli u krevet. Još mnogo bolje je kada žene njih odvuku u krevet. Zašto bi? E, zato što veliki majstori znaju lijepo i maštovito pričati. Pričati o sebi, o onome što vole, čemu se nadaju. Riječi teku poput malenog slapa, a dame prolaze trnci, oblijeva ih toplina. Sve je nekako divno i krasno. Pa, gdje je bio dosad? Međutim, ujutro, ili za tjedan dana, ili za mjesec, eto, novi čovjek. Nekako sjena prvoga dojma.

Mnoge dame znaju što su sve muškarci spremni uraditi ne bi li ih odvukli u krevet

Osnovna pretpostavka izvanredne opsjene dobrog pričanja je dobro slušanje. Dakle, prvi trik velikog majstora je da priča ono što žena otkriva da želi čuti. Ne voli one stvari. Ni on ne voli. Obožava ove stvari. On obožava još i više. Čudni su joj ovakvi ljudi. On od njih strašno zazire. Sviđaju joj se takvi muškarci. On je takav muškarac, u svakom atomu svoga tijela. Djeca? Pa, naravno da razmišlja o njima. Željela bi ih imati jednog dana. On? Ma, on je lud za djecom. Samo čeka pravu ženu. Nešto poput nje.

Kako otkriti govori li istinu ili reflektira? Dobro je pokušati govoriti suprotne stvari. Ona ne voli bijelu boju, voli crnu, a zapravo je suprotno. Više joj je draža lagana hrana, s puno povrća i malo mesa. Zapravo voli pikantnu i snažniju prehranu. Što on voli? Ipak, valja imati na umu da dobro slušanje godi ženama. Iako se možda koristi u manipulativne svrhe, to je dobra osobina muškaraca, jer većini predstavlja problem. Ako dobro sluša, da bi dobro pričao, to samo znači da mu je jako stalo do žene i da se zaista trudi.

Dobro slušanje je važno za pokrivanje posebnih želja i sklonosti svake posebne žene. Međutim, postoje i opće stvari koje vole sve žene i koje će muškarci biti skloni ukrašavati. Baš kao što se pauni šepure perjem, a gorile napuhavaju ne bi li izgledale još veće. Recimo, imovinsko stanje je dosta važno. Fina večera, skupi kokteli. Troši li zadnje kune do limita na kreditnoj kartici s odgodom plaćanja, ili kune cure s podebljeg plusa na tekućem računu?

Blisko povezano s time je mjesto u hijerarhiji na poslu. Dakle, stupanj dominacije u populaciji drugih mužjaka. Koliko svi ovise o njemu. Koliko bi sve propalo da njega nema. Koliko je uspješniji od svih ostalih. Nije li trenutno situacija s položajem u hijerarhiji dovoljno zadovoljavajuća, tada se tu veže super pretjerani optimizam o budućnosti. Za mjesec dana bit će ovo, do kraja godine bit će ono, a u petoljetki će doseći vrhunac vrhunaca.

Kada se muškarci prikazuju ženama, malo pretjerivanja je sasvim opravdano i dio obreda udvaranja. Žele ih zadiviti, svidjeti se, osvojiti. Problem je kad pretjeraju s pretjerivanjem.