PONUDA I CIJENE

Što se može ugrabiti na prvim sniženjima

17.12.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Tko je čekao cijelu jesen dok su s izloga vrištale vrtoglave cijene, zadovoljno trlja ruke na prvim sniženjima! Ovo je doista tek početak, ali uvjerite se – neke se stvari već isplati kupiti

Posjetili smo Benetton, Sisley, Pull&Bear, Naf Naf, Heruc Galleriju i iskopali nekoliko komada odjeće koji bi vam mogli dobro doći u ormaru već prije Božića.

Najbolji ulov već sada bit će koktel haljinice jer je ponuda vrlo široka, bojama i krojevima neodoljiva, sniženja idu i do 40, pa i 50 posto - a partyji u punom jeku!

Stoga, ako ste dovoljno strpljivi te ćete za novi pulover čekati sve do siječanjskih najnižih cijena, jednu malu slatku haljinicu možete si bez grižnje savjesti šopingirati već sada.

Tek nekoliko prvih komada odjeće snizila je i Zara, a H&M krenuo je s odličnim popustima na kape, šalove i donje rublje te na dio torbica. Debeli pleteni šal u kakvoj ludoj boji možete iskopati već za 35 kuna, a kožnu torbu za čak 70 kuna. Sniženje je i u Kaptol centru te ako ste ondje uočili neki komad odjeće, znajte da su sniženja oko 30 posto.